cryingbaby Merhaba, bu surecte hastanede işleyis nasil oluyor? eş doguma girebiliyor mu? refakatci kalabiliyor mu? ziyaretci gelebiliyor mu? oda suslemesi vb yapilabiliyor mu? kovit testi refakatciye de yapiliyor mu?
Esosun cryingbaby eşi doğuma almıyorlar büyük ihtimalle ama özelde alabilirler devlette refakatçi de yok diye biliyorum ama özelde var oda süsleme yaptırırsın ama ziyaretçi 2 çeşit hastanede de yasak boşa masraf edersin covid testini bilmiyorum bitek😅 ben serklaj olduğumda bana da covid testi yapılmamıştı doğumda zorunlu mu onu ben de merak ediyorum
Gizoos cryingbaby canım devlet hastanelerinde kimseyi almıyorlar diye biliyorum özelde covid testi yapıyor diyebiliyorum kuzenim ataşehir avicennada doğum yaptı eşi ve teyzem yanında kaldı ama hepsine korona tesiti yapıldı.
Beyzan cryingbaby bu sorduğun sorular hastaneden hastaneye değişiyor mesela küçük bir şehirde yaşıyorum aynı şehirde bir hastanede eşler muayeneye girebiliyor benim gittiğim hastanede giremiyor. Odaya kapı süsü asmak bile yasak şu an. Doğum yapacak anneye de refakatçi ye de test yapılmıyor. Ama doğuma baba ya da fotoğrafci da alınmıyor ziyaretçi kabul edilmiyor. Ama dediğim gibi bu benim hastaneme özel siz en güzeli Kendi gittiğiniz hastaneye sorun
annesininpirensesi cryingbaby canm ben devlette yaptim dogum refakatci aliyorlar bir kisi test yapmiyorlar ziyaretci aliyolar bisey lazim oldugu zamn felan getire biliyolar sana yani eş doguma giremiyor ama cikinca dogumdan felan yarim saat kala biliyo yaninda susleme yapabiliyosun tabi sehirden sehire hastaneden hastaneye degise bilir ve yine hamileyim bende bur sene olmadan tekrar hamile kaldim suan nasil tam bilmiyorum ama benim yaptigim zamn daha sıkıydı ama bu saydiklarim olmusdu yani
mmek_2014 Her hastane bir olmaz tabi ama benim dogum yaptığım hastanede hemen hemen herşey yasaktı. Eşim hiçbir muayeneye bile girmedi. Dogumda sadece bir kişi refakatçi olarak kaldı. Ziyaret için de sadece eşime 15 dk izin verdiler. Süsleme falan da yasaktı. Covid testi istemediler bizden. Hes koduna baktılar sadece.