Evet kızlar sonunda bende doğurdum çok şükür bu mübarek kandil gnünde Rabbim oğlumu bize bağışladı. Normalde hiç sancım yoktu doktora geldim 9 Mart’ta ve artık doğurmak istiyorum dedim oda yarın gel suni sancı verelim başlatalım doğumunu dedi çok şaşırdım ve bi o kadar da mutlu oldum suni sancı da korkutmuyor değil hani neyse 10 Mart yani bu sabah 7 de yatışım yapıldı ebe geldi rahimi yumuşatmak için bi fitil yerleştirdi 11 gibi suni sancı vericez dedi bir yandan korkuyor bir yandan da olsun bitsin atık derdindeyim ebe biraz yürü koridorda ve kasılman gelince otur dedi öyle yaptım önce kasılmalar düzenli bi şekilde geldi karnım düzenli olarak sertleşiyordu sonra ufak ufak sancı girmeye başladı ebe bi bakayım açıklığına dedi 1 santim iken 2 santim olmuş sonra nstye başladı ve hafif sancın var biraz daha yürü suni sancı vermicem şuan dedi yürüdüm ve ufaktan gelen her sancıda bulunduğum yere oturdum ebe tekrar geldi 12 gibi baktı ve hala 2 santim dedi ama suni vermicem biraz daha bekleyelim dedi 1 gibi tekrar baktı ve 3 cm olmuş açıklığım aynen böyle devam 4 cm olunca suyunu patlatıcam dedi 2 gibi tekrar baktı ve 4 cm olmuş dedi suyumu patlattı sonra gitti sancılarım sıklaştı ve 2 buçuk 3 gibi baktı açılman tam doğuma gidiyoruz dedi ben şok oldum tabiki gittik yarım saat içinde oğlumu kucağıma aldım çok şükür 🥰 bu arada Rabbim hepinize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşaAllah 🥰 benim doğum hikayem buydu hepinize hayırlısı ile nasip olur inşaAllah velhasıl suni sancı diye geldim ama Allah’ın da izni ile kendi sancımlar doğurdum ❤️🥰🥰