Nurgullmom Busradz61 Merhaba 😇 samsunun ilçesindeyim çarşambada şuan devlette gidiyorum kontrollere ama 2hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var liman hastanesi düsünüyorum özele gidicem varmi doktor öneriniz 👼
Mhnds Nurgullmom canım ben büyükanadolu hastanesine gidiyorum Sefa Erdem beye kendisi bakıyor muayene sırasında detaylı eğer bir problem görürse radyoloji bölümünde detaylıya gönderiyor ve fiyatı da 350 lira gayet uygun ve doktorum da çok ilgili :)
Busradz61 Nurgullmom Atakum Atasam Tip merkezinde gittim ben detayli erkek bir doktor vardı gayet detayli bakti 350₺ydi muayene ücreti ayriyetten 135₺ ama direk detaylıya gidebilirsin .
Nurgullmom Mhnds 350tl diğerlerine göre biras pahallı ya limanda muayene 180tl olması gerekiyo 🥴 doğum ucretleri ne kadar orda
Mhnds Nurgullmom muayene ücreti 170 lira doktor detaylı bakıyor muayene sırasında ama eğer bir problem görürse radyolojide başka bir ultrasonla bakılması için yönlendiriyor radyolojideki ultrason 350 lira :)
Gulyuksel55 Busradz61 Maşallah rabbim sağ salim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah hepimize