Eliz68 Kizlar aşırı derece ekşi canım çekiyor kızım olacak galiba sizde de cıktı mi bu ekşi tatlı meselesi
dugmeninannesiii Eliz68 ben normalde ekşiyi çok severdim ama canım hep tatlı istedi tatlı yedim oğlum olacak 💙😌
Rabismomm4 Eliz68 asermeyke alakası yok diyorlar cinsiyetin ama ben ekşi yemezdim bunda aşırı ekşi yiyorum oğlum olacak inşeallah 😍
Sibelrx Eliz68 oglumda tek karpuz aserdim kizim olucagini ogrendim simdide ilk tatli yiyodum cikolata meyve asiri yiyodum sonradan eksiye dondu
Sibelrx Hahahh12 asermekle bilmem ama kilo ile anlasabilir belki kizsa fazla kilo aliyosun erkekse sadece gobekte oluyo kilo
Msydn6 Eliz68 hurafe bence o tamamiyle ya 🤭🤗 ilk oğlumda tatlı yedim evet ama bunda hep ekşi yedim ekşi şeyler canım istedi falan ama buda oğlan olacak nasipse biz kız diye düşündük doktor onun hiç alakası olmadığını söyledi her hamilelik başlı başına ayrı bir hikaye diyorlarya gerçekten öyle yani 🤗🌼 tatlı aşerip yiyip kızı olanda görüdm ekşi yiyip oğlan olanda
BegumIscanTunc Eliz68 vallahi 20 haftalık hamileyim cinsiyetimizi Zoraki 18. Haftada öğrendik kızım olacak ve ben sürekli ekşi yiyorum ki halada ekşi canım çekiyor normalde ben aşırı tatlıcı biriydim şu hamileliğim boyunca canım öyle aman aman tatlı bişey çekmedi çekmiyorda
Zeynep_ayaz Eliz68 herkesin bunyesi yapisi farkli birazda genetik galiba 😄 ben oglumda eksi yedim duan kizima hamileyim tatli yiyorum cok 😄😄🍭🍬🍫🧁🍰🎂
Niaa Kendimi bildim bileli tatlıya aram yoktu hep ekşiciydim hala da öyle en son ne zaman çikolata yedim bilmiyorum 27 haftalık hamileyim oğlum olucak inşallah 🥰🥰pek alakası yok bence 😄
Nurgullmom Eliz68 Bu durum degisiyo gercek bi laf degil yani eskilerin uydurması ama tuttuğuda oluyo ben hamile kaldigimdan beri tatlı yemek istemiyorum hep ekşi seyler istiyorum limon turşu felan. Kızım oluyo bende ye ekşiýi çıkar ayşeyi tuttu seninki ne olcak acaba 👼
cicekkizimm Eliz68 Bende hep ekşi yedim canım ekşi şeyler çekiyodu, hatta bi keresinde 6-7 tane limonu ısıra ısıra yediğimi, yerken kendimden nasıl geçtiğimi unutamıyorumm 🤣🤣 kızçemiz olacak inşallah🙆🏻♀️👼🏻💕
Tiniminihanimm Eliz68 ben hep hep hep ekşi yedim ama oğluşum olucak 😂 22. Haftadayım hala tatlı yiyemiyorum ve hiç canım çekmiyo 😂
fasafi Eliz68 Genelde ekşi aşerince erkek diyorlar 😁Ekşi Ayşe tezi çokça çürüdüğünden kaynaklı olsa gerek
Esen3535 Eliz68 ben aşırı tatlı düşkünüydüm hamile kaldığımdan beri ekşi istiyorum canım en son bol nar ekşili limonlu ciğköfte istedi 😀kızım olacak inşallah
Kubra16 Eliz68 16 haftalık hamileyim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep ekşiye gittim hiç tatlı istemedi canım bugün kızımız olacağını öğrendik 💕💕
Gulsen4224 Eliz68 bende tuttu tatlı yedim oğlum oldu ekşi yiyorum kızım olucak ama tutmayanda çok bence bünyeye bağlı🌸🌺