Senanurr9595 Kızlar hastanede dogumdan sonra giymeye krem rengi lohusa takımı aldım ama başıma ne taksam ne renk taksam bilemedim krem rengi tulbent yaptırsam boğar mı sizce yardımcı olabilir misiniz 😊
BTSG04 Senanurr9595 krem rengine her renk uyar aslında. Bebeğinizin cinsiyetine göre renk olabilir yada takımınızın krem tonunun koyusuda güzel olabilir kreme krem ama boğmamış olur😊
Gamzeaydin13 Senanurr9595 her renk gider ve ne taksan da yakışır o renge istersen cinsiyet kız veya erkek se o renklerden kullan 😊
3MelekAnnesi3 beysenyil tam ben yazıcaktım aynısını Bi baktım siz yazmışsınız bende sizin gibi düşünüyorum aynı😊💐
Senanurr9595 Yasemnnnnn onu mevlute yaptırmayı düşünüyorum canım hastanede tülbent tarzı olsun istiyorum
Vuslat23 Ben ilk doğumda tülbentti krem pembeli , bunda fıyonklu boneliler varya hazır onlardan dusunuyorum ama bilemedim bende fıkırlerınızı alayım
Sibelrx Senanurr9595 seyler var boyle bone gibi sallar suslu olanlarda var sade olanda ama bogaz kismi acik kalicak sıkınti olmuyosa senin icin onlarda olabilir bence geceligin ustune olur
Yasemin8892 Krem e her renk gider canım ama lohusa sın ya açık renkler tercih edebilirsin açık bir somon mercan veya bebeğinin cinsiyetine göre uçuk bir pembe veya uçuk bir mavi kullanabilirsin