Emozeyno Lütfen beni yanlış anlamayın ama ben sizin hissettiklerinizi hissetsem güçlü kalamam.Normalde de ilgi isteyen,sevildiğinden emin olmak isteyen canlılarız.Bir hoş kelamdam bir tatlı gülüşten kim ne kaybeder ki? Benim eşimle 1 yıl 3 ay evli olmakla beraber 4 yıllık geçmişimiz var. Her zaman nazik ve düşünceli bir adamdı şimdi aksi şeyler yapsa çok gücenirim. Heleki bir o kadar hassas ve zor bir dönemdeyken. Tabiki ilgili olmak zorunda herşeyiyle tek başıma ilerleyemem bu yolda. Hastaneye benimle gelecek çünkü işinden daha mühim bebeğimiz hakkında öğreneceğimiz yeni şeyler. Bunlar eşimin düşünceleri. Benimde eşim çok yogun çalısıyor. Ama daha doğmadan önceliklerimizi onun için değiştirdik. Stresin ve üzüntünün bebeğinizi nasıl olumsuz etkilediğini bir düşünün ondan sonra bu yaşadıklarınızın hakkınız olup olmadıgını sorun eşinize. Hepimiz çok değerliyiz,kimse daha az sevmiyor kendini ve bebeğini. Bizim mutlu olmamız bebeğimizin mutlu olması 🌸 Söylediklerimle kimseyi kırmak gücendirmek istemem niyetim asla bu değil,sadece okuduklarıma kayıtsız kalamadım. Sevgiler