Lalala Pnr72 memleketten döndüğünde hallederiz olmaz mı ya aslında sorun Değil de her sey üst üste geldi aksadı yoksa söz verdim mi tutarım hiç sorun olmaz. Memleketine de gönderebilirim
Pnr72 Lalala şey canım utanarak söylüyorum ama 40m çıkana kadar orda kalcam gibi görünüyo bide Bi kaç parça yeni doğan elbisler faln da geldi en azından çantaya koyardım onlar hazır olurdu int faln sipariş verirsek gelir ben gitmeden
Lalala 2pasam03 yaa ciddi misin bana arkadaş alıp bırakmıstı covid geçirirken. Selma hanıma göndericem elimdekini ama sizin için ne yapabilirim bi düşüneyim çok yüksekmiş ücreti cidden
2pasam03 Lalala. Yaa tesekkur ederim 😇cabim evet sigortamiz olmadigi icin o fiyatta. Ve ayda 3 kez almasi cok zorluyo
Lalala 2pasam03 yani Bi kereliğe mahsus Bi yazdırıp aşamayı deneyeyim bide sizde buraya başlık acın elinde olan varsa gönderir yine bence 👍 aile hekimine sorunca sizin için 👍
Selma_aygun Fatocan47 haklısınız ama nasıl sileceğimi bulamadım bı türlü forumu çok kullanamıyorum biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz