Armindia Merabalar tecrübeli anneler hangi markayı tercih ettiniz , memnunmusunuz? Sizce hangisi? Lansınoh Mamajoo Kiwi Kraft Avent
[silindi] Armindia bende lansinoh almayi dusunuyodum ama teklilerin motoru iyi degil, cekim gucu dustu gibi yorumlar okuyorum. Tecrubeli arkadaslar yazarsa super olur ☺️
Ogi8 Armindia arkadaş ım yeni doğum yaptı mamajoo almış şimdilik memnun biraz acıtıyor diyor çekerken ama o kadar olur bence sonuçta cihaz çekiyor
Armindia Emineyigit Teşekkür ederim bende elektrikli düşünüyorum ama markalara yapılan yorumlar aklımı karıştırdı peki süt gelme dereceniz nasildi ?
badecanisik Emineyigit bende 2018de aldm kızımd akullandm bendne sonra arkadaşım kulöandı şimdi yine ben kullanaacağım halada taş gibi🥰bikere alınan bişey iyiki lensinoh marka almışım hakkını verdi
Emineyigit Armindia ben sezeryan doğum yaptım doğumdan sonra denedim gayette iyi geldi şükür sütüm çekim kuvveti kuvvetli ve de avent e göre daha uygun fiyatlı
omersmom Ben mochi aldım henüz kullanmadım ama birçok kullanıcı yorumu ve videoları İle araştırarak karar verdim
berilkus omersmom mochi nasıl pompalama yapıyor? Sadece şişe gibi duruyor bakınca ben anlamadım diğerlerinin Sıkma aparatı var
basakhanim Mochi aldım. Hemen işe dönmeyeceklerin elektrikli almasına gerek yok bence. Mochi nin fiyatı çok uygun ve kullanımı basit.
[silindi] Edadncl55 bence bu hizdan ziyade rahatlik. Manuel pompalar el yoruyor, insan gucu istiyor. Elektrikliler rahat. Ben ev hanimi olsaydim da alirdim