irem4 Merhaba hamişler. Gebelikte ishal yaşayanlarınız oldu mu, kaç gün sürdü? Ben 14 haftalık gebeyım 4 gundur ıshalım. Nasıl gecer yardımm❤️🤲🏻
Aselminaaa irem4 dogal yollari denedin mi muz pirinc gibi eger ise yaramadiysa doktorunu bilgilendir ihsal gebelikte pek iyi bakilmiyor onlem almis olurlar gecmis olsun
Morvy irem4 demir ilaci iciyorsan eger kimisini kabiz kimisini ishal yaprmis muz yiyin öyle deneyin derim🙏🏻
irem4 Aselminaaa zaten muz hasşanmıs patates pırınc lağası harıcı bır sey yemıyorum. Ama gecmedı doktoruma sa basvurdum acıle gıttım kanlı degılse kendılıgınden gececek dıyorlar tesekkur ederım❤️
irem4 gulsahgul26 vitamın ılacı olarak b12 ve multıvıtamın kullanıyorum ama ıkı haftadır kullanıyordum onları yanı onalar yapmıs olabılır mı acaba
gulsahgul26 irem4 irem4 kullandıgın ilaçların isimleri ne onlarsa olabilir bide gün içinde kaç kere çıkıyorsun büyük abdeste
NefesDeniz irem4 Doktorlarımız ishal olmamızdan pek hoşlanmıyor. Bence doktorunuza durumu iletin 4 gündür geçmiyor demişsiniz. Bilmesinde fayda var.
Haticedemir1 irem4 Canım ben 3ay ishal oldum bol bol ev yoğurdu ve hazır probiyotikler kullanmalısın. Kullandığın yeni başladığın ilaç varsa o da yapmış olabilir
irem4 Haticedemir1 doktorunuz pekı bu duruma ne dedi. Bır de bu surecte her seyı sçyedınıx mı yoksa ıshal dıyetı mı uyguladınız. Ben ıshal dıyetı uygulamaktan beslenemıyorum zaten degerlerım dusuk
Haticedemir1 irem4 hiç ishal diyeti falan denilmedi bana. Lifli gıdalar çok tükettim ev yoğurdu yedim ve bol bol su içtim