Nbiyecbn26 Merhaba ben ilk defa ağdaya gidicem genital bölge için ama kendimi kasarım biliyorum sorun olur mu sizce kuofor coo rahat edersin karnin büyüdükçe alamazsın jiletle dedi doğumda önemli dedi ama kasınca sorun olur mu bilmiyorum
imerveg Nbiyecbn26 ben 36.haftamda aldirmistim gobek buyudukce goremiyosun git yaptir kasmazsin sorun olmaz canim merak etme rahat edersin
Mhrbnbz_1 Nbiyecbn26 canim ben gitmedennince anestol uyusturucu krem sürüyorum o yuzden hic aci hisetmiyorum
Senemunlu Nbiyecbn26 sohbet muhabbeg derken farketmezsin ilkinde acir ama sonra ki randevularda rahatlarsin. Cok rahatlik
Gizemceylan Nbiyecbn26 ben gebelikten önce gittiğimde de kendimi kasıyordum o yüzden şu an gitmiyorum erken doğumu tetikleme durumu olabilirmiş yalnız hayırlısıyla 39. Haftama girince baktım da ses yoksa bebişten gidicem 😂 en azından doğum ve sonrası rahat ederim
Ipek95 Nbiyecbn26 of bende şimdiden düşünüyorum kendim üst bölgeyi alıyorumda alt bölge çok acıyor ondan dolayı ilerde napcam bilmiyorum 😪
Umutcumunannesi Nbiyecbn26 ben yillardir giderim ağdaya virusten dolayi bırakmıştım ama gebelikte cok zor oluyor suan 37.haftandayim bende korktum acaba kasilma falan olur mu diye hic bisey olmadi sukur sadece normale gore biraz fazla canim acidi oda cilt hassaslasiyor gebelikte hic korkma hemen bitiyor zaten