Minnakkannesi Kızlar İbni sina hastanesinde Özcan beye doğum yapan var mı ne kadar doğum ücreti normal doğum olacak
Yenidenanne_ Minnakkannesi bende Özcan beye gidiyorum ama doğum fyatları hakkında bilgim yok zam gelecek diyordu sekreteri çalışan annelere de indirimli oluyormus galiba
Minnakkannesi Mctmelooo evet bir dahaki kontrolümü ona olacağım ilk doğumumu ona yaptım 27 haftalığım şimdi. İl dışında yaşadığım için sona doğru gidiyorum mecbur
Minnakkannesi Yenidenanne_ bende il dışında olduğum için yeni başlayacağım kontrollere. İlk doğumu mu ona yapmıştım
Mctmelooo Minnakkannesi bende il dışındayım bir kez kontrole gitmiştim doğumda nasip olursa Özcan beye gitmeyi düşünüyorum 😊
Minnakkannesi Mctmelooo evet canım dün kontrolüm vardı öğrendim eğer ikinci çocuk ve epidural ise 1500 epidural olmazsa ikinci çocuk 1000 lira
Mctmelooo Minnakkannesi bende dün gittim sormayı unutmuşum😁 neden ikinci çocuk ilk çocukta fiyat nasıl acaba 🤔
Minnakkannesi Mctmelooo ikinci çocukta fiyat düşüyor ilkini oraya yaparsan. 200 300 lira fark ediyor bildiğim kadarıyla