Womans Kızlar 6 haftalık hamileyim ama hiç bir belirtim yok. Hamile değilmişim gibi normal mi sizde de olan var mı. 🤦♀️
AycanAycan19 Womans ayni bnm gibii bn 28 haftaligim hala hamile gibi degilim su 2 gundur bel agrim var onun hariciii hic eziyet etmedi bana oğlusummm🤭😀😀
flowers Womans herkesin hamileliği farklıdır migdeniz bulanmasın zaten onları yasamak istiyorsanız pisman olursunuz ne çektiğimi ben bilirim😀
Mery103 @Womans 12+4 canım bana bile hamile değilmişim gibi geliyor o zamanlar da öyleydi artık kıpırdamaya başlayınca hissederiz ☺️
Brc_mert Womans bende 6+6 tım yani 7 sayılırım hiç bir belirtim yok bugün kalp atışını dinledik şükür ama ben de iyiyim hamile değil gibiyim. Şükredelim bu duruma kötü geçmiyor. Bulantı vs de sonra oluyormuş zaten
Serendipity Womans 36.haftayim kimildayana kadar hamile oldugumu bile unutuyordum o kdr rahat ve belirtisiz gecti cok sukur doya doya hamileligimin tadini cikardim darisi basiniza 🌸
UraSsmom Womans Ben ilk gebelikte karnım şiştiği halde belirti olmadığı için Bi tuhaf hissediyodum ama en güzeli inan bu keyfini çıkar 😂 Şimdide gebeyim daha yemi ama yine bilirti yok inşallah öyle de gider
Eda319 Womans Tadını cıkar canım. 1.2 haftaya kadar başlsr🤣Özellikle de döne söne uyu sonra özlüyorsun😜
melikeyldrm_54 Womans ay bosver deme bişey kimseyede söyleme nazar olursun 😂 benim tam 6. haftada basladı bulantı kusmalarım serumlarla 7 ay çektim Allah düşmanımın başına vermesin 😔
Sudeeee Ahhh bende böyle diyordum şimdi iki günde bir serum takıyorlar birşey fayda etmiyor bulantı kusma iştahsızlık tiksinme herşey varrr🙄