Sidar21 15+5 haftalık gebeyim dişim çok kötü ağırıyo Ağrı’nın en azından hafiflemesi için neler önerirsiniz 🥺
Burce Sidar21 Aynı sorun bende de var. Tuzlu su ile gargara yaptım bugün. İyi geldi. Agrı hafifledi baya. Dene istersen.
Aras7676g Sidar21 merhabalar geçmiş olsun 💐 de. Ara ve sana rapor vermesi lazım rapor olmadan bakmazlar
Sevde0281 Sidar21 valla canım istersen bir doktoruna danış belki ağrı kesici kullan der. Benimde yeni başladı 32 haftalık hamileyim asla yemek yemiyorum orayla aciyor sonra
Sidar21 Sevde0281 kontrole gidemiyorum şuan yoksa giderdim o tarafla bende zaten birsey yiyemiyorum ama ona rağmen hiç geçmedi dünden beri sarımsakta koydum yok boş
Sidar21 Sevde0281 doktorumla irtibah halinde değilim ki numarası da yok bende sizler doltotunuzla irtibat halinde mi oluyorsunuz normalde
Sidar21 Burce teşekkür ederim onu da demedim sarımsak koydum karanfil yok etki etmiyor daha ne yapabilirim onu bilmiyorum 🤷♀️
Sevde0281 Sidar21 devlete giderken asistanını ulasiyordum ya da 112 yi arayıp bilgi alıyordum özele gidiyorum şimdi irtibat numarasını aldım acil bir şey olursa ara dedi doktorum