Ekvatoral Sedahakan14 Devlet hastaneleri pandemiden önce de almıyordu tabi alanlar da vardır da genel uygulama bu şekildeydi. Pandemi süreci ile birlikte özellerin çoğu da almıyor. Onun sebebi de genellikle muayene alanının küçğk olması metrekareye dğşen insan sayısı ve hastanenin aldıkları önlem ile alakalı. Bazı hekimler video bile çekilmesine izin vermiyor.
sedefyrs1101 Devlette giremiyor malesef, sırf görmesi için özele gidiyoruz arada özelde alıyorlar bizi
Elif0801 Sedahakan14 benim eşim girebiliyor içeri hatta bı defa tek gittim eşin neden gelmedi diye sordu😂 hastaneden hastaneye değişiyor demek ama çok saçma özel hastanede eşi içeri almamaları onlarda görmek istiyor sonuçta 😏
irorkay Sedahakan14 ben özel kliniğe gidiyorum, beraber giriyoruz hep. Ama bazı özellerde de izin vermiyorlar . Devlette hele hiç vermiyorlar
Dry34 Sedahakan14 devlette almadılar. Covid sebebi ile özeldede almıyorlarmiş artık . Sağlık sebebi ile
AybukeA Sedahakan14 bn de özele gidiyorum, basindan beri almiyorlar 23 haftaligim, hastane kuralı hiçbir doktor almiyor, ama bir dahakine son 1 2 dk alabilirim dedi doktorum. Pandemi artarsa yeniden yasaklarlar kesin…
Fatmanurrrrrr Sedahakan14 özelde de alınmıyo ben 2-3 hastaneye gittim hepsinde de alınmadı o hastanenin aldığı karara bağlı bi durum maalesef 😟
momandson Sedahakan14 devlette de almıyorlar ama özele gidiyorum benim doktorum da almıyor. Hastaneye göre değişiyor bu durum maalesef zaten sürekli eşimizle beraberiz almamaları çok saçma
Semashbl Sedahakan14 tabi ki hakkınız canım bir kere almadılar ben bi tuhaf hissettim eşimde yanımda olsun istiyor insan zaten babalar daha zor bağ kuruyor bir de böyle görmezlerse daha da zor olacak geç kalmadan değiştirin bence de doktoru
Sedahakan14 Semashbl aynen öyle ya tek girmek zor oluyor ilk hamileliğimde düşük olmuştu eşim görememişti bundada böyle oluyor 😔
Nehirkaya25 Nilgun75 bende esimde doguluyuz eşim benimle doktora gelmek istiyor yalnız iş nedeniyle gelemiyor madem dogululara bu kadar gıcıksın niye evlendin bacim
Elf_ogz Sedahakan14 Sağlık bakanlığı artık babaların girebileceğine dair izin verdi diye biliyorum. Normalde bizim doktorumuzda almıyordu ama geçen hafta gittiğimde sadece babaların girebileceğini söylemişti
Bebegimgeliyo Sedahakan14 devlette hiç almıyolar ama özeldeki doktorumuz cok iyi her seferinde eşimi kendisi çağırır odaya ve özellikle ona ayrıntılı sekilde gösterir anlatır sağolsun 🥰🥰