Hamileyim-mutluyum Sedahakan14 Evet her zaman eşimde giriyor bence girmelilerde bi de özel yani o kadar para veriyorsun bu heyecanları birlikte yaşamak lazım
kuselcin Sedahakan14 devlette almıyolar dün ben annem eşim girdik doktora sorduk tabi tabi gelebilir dedi özel sonuçta eşinin girmesi gerek
ulviyedemirbas2 Sedahakan14 ben devlete gidiyorum ama eşim ilk haftadan beri giriyor benimle birlikte doktor izin verıyor 🥰
Girlsmomm Sedahakan14 bende özele gidiyorum biz hep birlikte gittik alıyor bizim Dr hastaneden hastaneye fark ediyor galiba
Esss58 Sedahakan14 Kayseri’de yaşıyorum burası bir ara bayağı çoğaldı falan virüs riskli şehirler arasında ama o zamanlar bile eşimi alıyorlardi. Hatta bir kez de kız kardeşimle gitmiştik onuda eşimi de aldı doktorum.Geçen gün akşam serum almaya gittim doktorumun da doğumu vardı hastasının tüm sülalesi doğuma gelmişti hastane inliyordu oda koridor doluydu 😂 demek ki hastaneden hastaneye değişiyor.
ulviyedemirbas2 Sedahakan14 bılmem kı valla belkı her hastane izin vermiyor bılmem ama biz Doktora gitdiyimizde kapının önünü dolu oluyor eşlerde geliyor içeri de giriyor
Enk3333 Sedahakan14 ben devletteyim fotoğraf çekmek istediğim de bile terslemişlerdi erkekleri hiç almıyorlar zaten
Berna111 Bende Gebze’deyim Burdada bazı özel hastaneler almıyor hepsini bilmiyorum . Ben özel kliniğe gidiyorum eşimde rahat rahat giriyor o yüzden . Bi kaç kere gece evham yapıp özel hastaneye gitmiştim eşimi almamışlardı .