Belgin34 Yanki beni de doktorum sezeryana alıcak 2. Gebeligim 38 de 24 mayısa denk geliyor ben şuan 27+4 haftaligim sizin kaç haftalik
BTSG04 Yanki çok şükür başından beri rahat geçiyor. Ayy bende öyle ilk gebeliğim ara sıra rüyamda doğum yaptığımı görmeye başladım bile korkudan 🙈😅 senin nasıl gidiyor ilkmi seninde?
Yanki BTSG04 benimde ilk gebeliğim çok şükür rahat geçiyor ama günler geçtikçe ben stresli oluyorum sadece 🙈
Esmos26 21 Mayıs görünen tahmini tarih ama biraz önde gidiyoruz birde sezeryan düşünüyorum muhtemelen biraz daha erken kavuşuruz diye düşünüyorum 🥰
zeynepbalci Sevgikarabulut benim de aynı 🤗 tam zamanında mı gelirler acaba ? Hazırlıkların ne durumda ?
Sevgikarabulut zeynepbalci dün kendi çantamı hazırladım bugünde prensesimin çantasını hazırlıyacam bitti sayılır hazırlıklarım benim sadece zamanın dolmasını bekliyorum 🥰🙈
Yanki BTSG04 odası kaldı sadece.. onu da kısmetse yarın kuracağız ama duvar kağıdı avize perde vs işleri biraz oyalıyor.. sizin nasıl gidiyor? Cinsiyetimiz kız 👧
zeynepbalci Sevgikarabulut bizim hala eksiklerimiz var 🙈 ne güzel hazırsın sen🤗 kaç kilo aldın geceliği vs beden tercih ederken nasıl seçtin biraz da ondan erteliyorum sanırım ben