Fatmazaltn Kızlar bugün lavaboya girdiğimde aşırı bir şekilde iç çamaşırımda beyaz peynirimsi bir akıntı vardı. Daha öncede oluyordu bu yüzden fitil kullandım daha bi kaç gün önce. Ama bugün çok çok fazlaydı. Ufak bi kan gibi bişeyde vardı. Başına gelen var mı? Çok tedirginim muayene saati bittiği için doktora da gidemiyorum hemen
PasaninAnnesi Fatmazaltn fitilin geri kalanıni atmis olabilirmisin canm bende fitil kullanmistim iki gün sonra yoğun şekilde ilacin geri kalanını atmistim iki gün boyunca hatta sasirdim neden iki gün sonra geliyo diye
Esraumit Fatmazaltn benim gebelikten once aynısı olmustu sok olmustum.bildiğiniz parça peynir gibi sonra fitil kullandım gecti.zaten enfeksiyonum vardı.ama hamilelikten sonra gecti 🙏
Dk16 Fatmazaltn anladığım kadarıyla mantar enfeksiyonu İç çamaşırınız kuru olmalı Ped kullanmamalısınız Ilık su ile taharet alın eğer mümkünse Kaşıntı vasa kaşımayın
Ayseee42 Canım aynısı benimde başıma geldi doktorum fitil verdi bi hafta sonra farklı bi doktora gittiğimde ilk üç ay aşırı bi akıntı yoksa fitil kullanmayın dedi
Fatmazaltn Ayseee42 fitil verdi zaten üç gün arayla iki tane. Kullandım iki gün önce bitti şimdi bi baktım dolmuş resmen. O ufak kan parçası canımı sıktı açıkçası. Halbuki daha bugün idrar testi yaptırdım çok az enfeksiyon çıktı onda da doktor bol su iç dedi başka bişey demedi
Fatmazaltn PasaninAnnesi benim iki fitilde attı kendini dışarıya canım akıntı olarak o çok belliydi zaten fitil olduğu. Bu akıntı farklı böyle iç çamaşırımda kabarmış resmen. Herşeyi geçtim o ufak nokta kadar da olsa kan neyin nesiydi. Çok kafama takıyorum . Hamile kaldığım günden beri kurtulamadım şu enfeksiyondan akıntıdan ya 😔
PasaninAnnesi Fatmazaltn onu bilemiycem canm ya doktoruna telefonla ulasabiliyorsan bir sor istersen nette enfeksiyonlarda kanamalı akıntı oluyo diye okudum bi kac yerde ama az enfeksiyon cikmis sizde benim gibi bide doktorunuz sadece fitil vermis yani kanamali olacak kadar ileri bi enfeksiyon gibi durmuyo tahrişiniz varmiydi belki oda kanama yapmis olabilir ama doktorunuza danisin mutlaka
Fatmazaltn Esraumit antibiyotik, fitil, krem ne varsa geçmedi ne yapacağımı şaşırdım artık . Umarım kısa zamanda geçer benimkide
Fatmazaltn Esraumit yaklaşık iki aydın beyaz akıntım var enfeksiyon yüzünden antibiyotik kullanmıştım. Doktor onun yan etkisi olduğunu söyledi ve fitil verdi. Uzun bir süre o fitili kullanmadım geçmeye başlamıştı çünkü yavaş yavaş. Tekrar beyaz akıntı başlayınca fitili kullan dedi doktor kullandım. Ama hiç bu kadar yoğun peynirimsi akıntım olmamıştı daha önce
Fatmazaltn Dk16 günlük ped kullanmıyorum her gün iç çamaşırı değiştiriyorum ütüleyerek giyiyorum ama gene de mantar enfeksiyonu var. Fitil kullandım bana mısın demedi ne inatçıymış geçmek bilmiyor