Merhaba anneler. 39+1de bal kokulum Aren’imi kucağıma aldım. Doğumum normal ve Epiduralli olarak gerçekleşti. Hastanem Medicana ve doktorum Okan Özden. Kendisinden ve tüm ebe arkadaşlardan Allah razı olsun.
Bebeğim iri olduğu için 39. Haftada suni ile doğumu kabul ettim. Bile isteye. Sabah 6da yatış oldu. 7de damar yolu vs. Sonra bı baktılar 2 cm açılma var. Fitil atalım derken fitilden vazgeçtiler. Ve direkt suni bağlandı bana düşük doz. Suni gelmeye başladıkça şiddetli regl sancısı çektim. Tam suni yükselmeye başlayacaktı benim kendi sancılarım eşlik etmeye başladı. Daha sonra nst bağlandım odamda. Kasılmaları odamda karşıladım nst de olmak kabul biraz daha enerji gerektiriyor ama nst şart dendi🤭 neyse açıklık 4 cm oldu 4 saat içinde falan. Sonra direkt epidural doktorum geldi ve belden kataterle ilacı saldı. Aman Allah im epidurale laf atanlar bı daha düşünsün. Harika bir şey. Miss gibi gitti sancılar uyudum ohhhh. Kendime geldim. Derken plates topu geldi ve üzerinde 20 dk zıpladım sekiz çizdim. Derken hoooop oldu açıklık 8 cm derken 2. Doz epidral vuruldu. Ama ekşisi gibi o an sağdan gelen kasilmayi kesmedi. Bı de ne görelim açıklık o an meğerse tammış. Bende ıkınma hissi oldu baya ayaklarım hareket ediyor yani öyle hareketsiz olma durumu asla yok. Sonra ebe son anda bı baktı açıklık 10 cm haydaaa dogumhaneye. Hemen çatala. İkinma teknikleri vs derken 4 kere güzelce ikindim doktorum geldi hadi canım son demesiyle ben ikindim ve oğlum tam olarak balık gibi kaydı içimden. Üstelik 3550 kilosu ve baya uzun bebiş. Ve ben şok toplam 2 dikişim var. 🥳🥳 Ben sandım baya olur niye öyle sandım bende bilmiyorum. Sonra babamız geldi sarıldık ağladık öpüştük o an. Göz yaşlarımi sildi alnımdan öptü. Doktorum güle güle estetik dikiş attı bana 0 acı yine. Asla hissetmedim. Sonra beni giydirdiler beni miss gibi. Bir kolumda doktorum bir kolumda ebem bebeğimle çıktık dogumhaneden yürüyerek. Tüm hastane katı gözü yaşlı alkışlar falan annem ablam kayınvalidem herkes video çekiyor. Sonra odaya geldim eşimle baş başa kaldık. Hemşire geldi memeyi verdik inatlasti ama tuttu kerata. Şimdide uyuyor satte bir falan emziriyorum seviyorum. Bende iyiyim yorgunum sadece tatlı yorgunluk ama normal doğumdan sonra olması gayet normal dedi ebem. İşte bu kadar benim hikayem. Allah ıma şükürler olsun Aren im yanimda. Allah isteyen herkese nasip etsin. Artık tüm dualarım bu yoldaki tüm annelere benden bu kadar anneler 🥳🙏💐♥️👼💙💃