Emel38 CeyhunMelikeMislina muz, kaşar peyniri, soda, elma meyve yani,ceviz ve pekmez kilo aldiriyor, günlük 2-3 barsak süt bir kase yoğurt
ysfali06 CeyhunMelikeMislina benim 8 haftadır hep 1 hafta geride kalıyor gelişimi. Doktor beslenmene dikkat et diyor ve gerilik olduğu için her hafta kontrole çağırıyor
bereninannesi1 CeyhunMelikeMislina bizimde karın çevresi bir hafta geri canım doktor bir sorun olmayacagını söyledi
iremcany Kızlar doktorunuz neden geriden geldiğini söyledi mi? Bizde de 1 hafta gerilik, bebeğe giden damarda ditenç var bebeği düzgün beslemediği içinmiş
Ozlem1408 iremcany bana soylemedi sadece protein agirlikla beslen gunde 1 bardak havuc suyu ic bebegin gelisimine etkisi olur dedi
ysfali06 iremcany genetiktir dedi çnkü bşka Bi sorun görünmüyor. Eşimde bnde çok zayıf doğmuşuz ondan sebep bebişte zayıf olacsk sanırım. Bizde gerilik sadece göbekte boyuda 3 hafta önde 🤷♀️
Hilalnefes CeyhunMelikeMislina hiç kafana takma geçen ay 400gram gerideydi benim bebegim stres yaptım bu ay daha ay dolmadan bir gittim ve tam 1 kilo 20 gram almış:) günde 2 tane muz 2 bardak süt 1 maden suyu her sabah yumurta ve kasar..
CeyhunMelikeMislina Kuzular benimde 1 hafta geriden geliyor ayrıca bağırsak parlaklığımız var 😢 aslında geriden gelmiyordu ama bagırsak parlaklığından sonra oldu
13Aea Benimde karin cevresi 2 hafta geriden geliyor 26 haftalikti ogrendim suan 34 hafta oldu hala aynı