pitircik2021 Ada01 evet bebeimgeliyor sayfası mı ne var ya instagramda o kadın diyordu doğumu gelen kadınlar ishal olur belirtidir diye ama herkes ishal olacak diye bir şart yok tabi. Ama belirtileri arasında diye söylemişti. Sancılarınızı takip edin belki yakındır sizinde sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Hanfebyrktr Ada01 ben yeni doğum yaptım doğumdan bir ay önce ishal olmuştum ama bir ay gelen giden yoktu son günlerde tekrar oldum 3-4 gün ve düzensiz sancılarım vardı 5. Gün kanamam oldu hastaneye yattım 7.gun bebeğim doğmuştu yani doğum belirtisi oladabilir olmayadabilir olsa bir ay önce yapardım doğumu çünkü
DDT Ada01 Evet tabi olabilir ☺️☺️ Ben biyerlerde okumuştum bağıraaklar temizleniyor vücurt kendini doğuma hazırladığı için diye. Ben de doğumdan bir hafta öncesi sürekli ishal oluyordum - psikolojik miydi bilemeyeceğim ama hem bilimsel hem de deneyimlediğim bir şey 😃
Mucizeninannesiiiii Bende geçen burada post açtım ishal için sonra doktoruma danıştım.ishalin ilgisi yoktur dedi reflör verdi ama sizin sancınızda varmış doktorunuza bilgi verin isterseniz
seday93 Ada01 nasıl yani ciddi misiniz 🙈 ishal baya doğum belirtisiymiş o zaman nasıl oldu ishal olduğunuz için mi hastaneye gittiniz dahada yeni paylaşmışsınız sekiz saat olmuş . Doğurmuşsunuz bir de inanılmaz hayırlı olsunn 🙈
Ada01 seday93 sancılarım sıklaşınca ve dayanılmaz hal alınca geldik, ben normalde adet olduğum ilk günde ishal oluyorum bu sancılar başlayıncada oldum geldiğimde 4 cm açıklığım vardı 2-3 saate 7 oldu sonra birden arttı ve bi an bebeğimi kucağımda buldum😅
seday93 Ada01 merakımdan bir sürü şey soruyorum kusura bakma ama suyun falan nişan geldi mi yoksa sadece sancıyla mı gittiniz ☺️
Ada01 DDT bende deneyimleyip öğrenmiş oldum😅 doğum esnasında bişey yapmışmıyımdır diye düşünüp utanıyorum şimdi
DDT Ada01 Hayırlı olsun ☺️ Utanacak bir şey yok onlar sizi bir daha görmeyecek 😃 Ben birazcık yapmıştım hiç de utanmıyorum valla 😃 lağman yapılmadı çünkü