Akdgnayca 31 haftalık hamileyım ve bugün doktor bebeğin cılız ve uzun dedı 1730 grammış kilosu da ve kendım de cok kilo almadım bebeğe kilo aldırmak için ne yapabilirim 😔
Gizmolata Akdgnayca genetiktir canım sağlık problemi yoksa can sıkmaya gerek yok bence.🥰 her bebek aynı olmuyor kötü bişey olsa doktorun söylerdi.
Ebruliates Akdgnayca 35 inci hafta 2300 benimki de normal doğum istediğim için pek kafaya takmıyorum . 32. Haftada 1900 dü yani kilo pek önemli değil her türlü 3 kilo doğuyor zamanında doğarsa
Minikhavucum Akdgnayca benim 31+6 1700 gram benim de iki doktor gördü rapor almam gerektiği için öyle oldu ikisi de normal dedi hiçbir şey demedi. Hatta başlardan beri takibimi yapan doktoruma sordum bilerek her türlü alır kilo daha hiç sorun yok dedi
momy_95 Muz kuruyemiş kilo aldırıyor diye duydum ama , kendin kaç kilo aldın canım gebelik şekeri mi vardı yoksa
Akdgnayca momy_95 ben kendım 18 kilo aldım ama kilo almış gibi degılım bi kilo aldım bi kilo verdım hiç sabit kalmadım ama şekerim de yok
Aselminaaa Akdgnayca cnm postunu gorunce kalktim kendi ultrason kagidima baktim benim oglum 30 haftada 1500grmis ortalama bence bebeginin kilosu gayet iyi boyu uzun oldugu icin oyle demistir. Benim oglum dogduktan sonra okadar hizli uzadi ki kilosu sonuk kaldi yaninda basta bizim doktorumuzda boyu uzun ama kilosu az biraz demisti suanda 2 yasinda 2 yas kotrolunde boyu 94cm kilosuda 15kgdu doktorumuz boyu kilosunu dengeliyor dedi baksan zayif ciliz bi gorunur ama oyle degil. Sagligi yerinde mi yerinde daha kilo alir merak etme ben 38 haftada 3869gr dogurdum daha zamanin var son haftalarda hizli kilo aliyorlar
Beybisiannesi Akdgnayca 32. Hafta da 1800 gram 43 cm di benim kızım ve doktorum normal demişti kilosuna ne iri bir bebek ne de zayıf bir bebek dedi
Cnraks Akdgnayca hersabah kahvaltinizda yumurta peynir ve ceviz yeyin ara ögünleri atlamayın 1 bardak ayran ysda bir cay bardagi kefir gece yatmadan tarcinli süt diyetisyenim bu sekilde vermisti bana bebegim 3 kilo 36 +6. Haftadayim
Emel38 Akdgnayca muz, kaşar peyniri, soda, elma meyve yani,ceviz ve pekmez kilo aldiriyor, günlük 2-3 barsak süt bir kase yoğurt..26 haftaliğiz 1 hafta önden gidiyor suanakadar..deneyin
Vuslat23 30 haftada 1600 40 cm . 32 de 2 kg 42cm . Normal dogum istiyorum ve öyle olursada 3 kg yada 3200 olur heralde vaktınde dogarsa