HappyMom Canımız annelerimiz, son blog yazımızda tombiş doğan ufaklıklarımıza yer verdik. Her birinin öykülerinden bahsettik. Yazımızı okumak için linke tıklayalım, okuduktan sonra da posta düşüncelerimizi yazalımm.🥰 https://www.mutluanneleriz.com/2021/03/10/dunyanin-en-tombis-ufakliklari/
Serpil-3 HappyMom hay maşallah ikizlere bayıldım ey büyük Allahım şöyle bi 3,5 -4 kilo bebişlerde bizlere nasip et çok amin😂😂🤷♀️🙈
Sermec27 HappyMom valla ne desem bilmedim ama hiç kılolu bebeğim olsun istemedim nedense en fazla 3 kılo olsun yeter benim için 🥰🤲
3MelekAnnesi3 HappyMom masallah oglum 11 aylık 10 kilo 😂😂😂😂o cocuklar hayata direk 9 aylık baslamıs 😂
Gmommysboy Kıyamam yenidoğan kıyafetler direkt ellerinde patlamış💕 😅 benm akrabamda 6kg doğmuş ya şimdi olsa manşet olcakmış demek
Nevinciman Sermec27 3 kg da çok az görüyorlar ya benim oğlum 3 kg doğdu kedi yavrusu gibiydi 😂 3 bucuk olsunlar bence. Tabi herşeyin başı sağlık
Annecik_ Yaa 157 boyunda bir kadınım normal kilolarım 50 civarlarında nasıl çıkar benden 4 kilo ya 😂😂 ilk oğlum 3330 kilo doğdu yine böyle doğsa yeter
Seduru Annecik_ 1.59 boyum benim de hamile olana kadar olduğum en yüksek kilo da 47 4 kilo çıktı anca benden 😂☺️
Nevinciman Annecik_ sizinle aynı boyda ve kilodayım ama benimki 3 kg tabi ben ilk hamileliğimde çok düzenli beslenmedim. Bu 2.hamileliğim bunda da hep dikkat ettim bakalım aradaki farkı merak ediyorum.
cemre- Annecik_ ben de aynı boy ve kilodayım oğlum 3.750 kg doğdu ama baya zorladı beni normal doğumda mahvoldum😊
Sermec27 Nevinciman bana yeter 3 kılo zaten 37 de dogacağı için en fazla 3 kılo olur o haftada yeterli sağlıklı olsun da ben kılolu olmasa da olur 🥰