Antakyali_ Rahim filminin çekilmesi afeti geciktirme gibi bi durum yatamıyor mu acaba bilen var mı?? Ben geçen ay çekildim bir hafta korunun dedi doktor öyle yaptık ama adet günüm geçti ve test yaptım negatif 🤷🏻♀️
Suna11 Antakyali_ Bende bu ay çektirdim adetime şu an 4 gün var gecikir mi bilmem ama inşallah adet olmam ve sizinde inşallah gebelik vardır 🥰🙏🏻
Gunleridag esra572 rahim filmi sonrası 4 gün korunma hakkında birşey demiş miydi doktorunuz veya o ayı boş geçirmek gibi. Kimi doktorlar değerlendirin kimisi boş geçin diyormuş 🤷♀️. Bende çektireceğim doktorum henüz birşey demedi ama yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum
Nilgun75 Sksksksks mozaik hastanesinde vahap dös e 1000 tl ye cektirdim,süt hormonu yuksekmis onun da tedavisîni oldum simdi 12 haftalik hamileyim
Antakyali_ Suna11 ben rahim filmi çektikten sonra doktor korunun bir hafta deyince ovülasyon takibi yapmadım bu ay
Antakyali_ Gunleridag bana da bir hafta korunun dedi o yüzden övülasyon takibi yapmadım ama doktor bu ay olmaz diye birşey demedi.
esra572 Gunleridag benim kanamam vardi korunda dedi radyosyondan dolayı. Ben adet olmaya yakın ilişki oldu o tutmuş
Suna11 Antakyali_ Anladım belki geç yumurtladıysanız geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmıyordur testte. Bir kaç gün daha bekleyip deneyin inşallah adet olmaz pozitifi görürsünüz 🥰🙏🏻