Fadik03 Merhaba kızlar 7gün önce oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim dikişlerimin durumu gayet iyi geziyorum sürekli hiç yatmadım dikişin üst kısmı şiş bombeli Dr iner dedi ama ya inmesse böyle kalırsa 😢normal durummu sizlerinde böylemi oldu 😢
Minikasya Fadik03 😁 aslında tüm ameliyat dikişleri öyle oluyor canım. İlk ameliyatında garipsemen normal. Geçiyor
Ozge3747 Fadik03 krem kullanmanız lazım. Conturathubex kullanın, keloid olma ihtimaliniz var eğer üstü sınır gibiyse
pia34 Fadik03 Bazı insanların vücudu hücre yenilemeyi abartıyor ve dikişlerin üzerinde bombeli şekilde et parçası kalıyor şiş şiş. Keloid deniyor ona. Benim vücudum da öyle mesela. Ama sizinki daha yeni biraz daha bekleyin. Geçmezse sarı kantaron yağını önerdi benim doktorum. Eczaneden alınmış olacak. O iyi geliyor.
Fadik03 Merve8494 ay inşalh hep böyle kalacak gibi geliyor ya 😞 çok çirkin görüntü gerçi daha 7 günlük ama
Writebirds Merve8494 nasıl oluyor sezeryan kesiği dikili vs böyle boydan boya mı kesiyorlar göbeğini kaç cm kesiyorlar ki bide dikiş iizi çok mu kötü belli oluyor,
Fadik03 Writebirds bikini bölgesinde yandan bir kesik atıyorlar zamanla iz beyaz oluyormuş benimde ilk ameliyatım
Merve8494 Writebirds 1 karistan az kesiyorlar estetik dikis zaten iyileşse de gözüküyor ama dikiş izi yok olsun bide bi krem var bepantol anti scar jel diye onu kullanırsın ben gerek duymadım 2. Sezeryanim ilkinde kullanmamıştım
Fadik03 pia34 benim dikiş üstüm değil ama sıkıntı bu dikişlerimin 1 santim yukarısı göbek birleşim yeri ödemmi oldu neoldı bilmiyorum yoksa dikiş çizgim dümdüz bişiy yok