Royem49 Kızlar erken gebelik testim böyle çıktı adetime 7 gün var ama kanda bir şey yok dedi doktor sizce hamilemiyim
ATC Royem49 kan testinde ilişki üzerinden 15 gün geçtiyse bile hemen çıkar adetim geçtikten sonra tekrar kan testi yaptır canım
Birtane2307 Royem49 Daha cok erken kanda gorunmemesi normal gec dollenme olms olabilir benim adete iki gun varken 1 cikti sonuc negatif yani ama 1 hafta snrasi tekrarladm 650 cikti sonuç acele etme
melzey Royem49 benim de 5 gün kala böyle çıkmıştı şuan 27. Haftamdayım biraz daha bekle bakalım. Daha erkendir. İnşallah çıkar ☺️
derindemir Royem49 aynı test markasıyla test yaptım ve aynı gün kan verdim sonuç 3 çıktı yani negatifti ama içimden bir ses var diyordu.3 gün sonra 71 çıktı ve hamileyim.başka test varsa bir daha yapın ve mutlaka 2 gün sonra kan verin.inşşş hamilesiniz🥰🤲🏻
EsrSvm Royem49 Canım üzmek istemem ama gebelik varsa ilk kanda sonra idrarda belli olur.Sanırım testin bozuk.Adetin geçikirse eğer o zaman tekrar test yap istersen🌸
Royem49 EsrSvm oda olablir canım zaten ümidim pek klmadı yine yok galiba belirtilerim de psikolojik herlhdkde
EsrSvm Royem49 Üzme kendini hiç, gecikme olmadan bilemeyiz.Bak bende 20 aydır bekliyorum.Rabbim inşaallah bizlerde nasip edicek ❤️