Mervuras26 Kızlar merhaba avent biberon almayı düşünüyorum ama kolik bebekler için ayrı olanları var hangisinden almak mantıklı bebeğim daha doğmadı, kolik bebek biberonu gaz oluşumu engelliyorsa normal bebişlere kullanmak mantıklı değil midir ?
Minikasya Mervuras26 Kolik bebek biberonh hikaye onu diyim. Anne memesinden kesmeyen biberon ise lansinoh yeni doğan seti
Sumeyye1134 Mervuras26 ben philips avent aldım bayağı araştırarak ama cam almadım düşüp çocuğun çenesini felan kırar dediler tedirgin oldum
Mesutnur15 Aventin biberon agiz kısımları kolik bebeklere ve gaz sorunu yaşayan bebekler icin hepsi uyumlu zaten ben kullnmistim kizima kizim kolik di faydasi oldu mu tabiki hayir kolik sonuc da bi biberon ucuyla malesef keske tek sorunu çozen biberon ucu olsa ama cook kaliteli yine avent alicam ikinci bebegime de
Ebrulilena Ben philips awent cam şişe aldım daha kullanmadık ama az akıtması önrmli idi benim için ucu anne memesine en yakın biberon 🌸
Hmsanne1 Mervuras26 anne göhsünü çoçuğun acıktığında yalancı bi sakız verip boş boş emmemesini ve gelişimi için bunun yanlış olduğunu önerdi mesela
Aycmmm Neden bebek doğmadan biberon ihtiyaci var ki bence bi doğsun belki ihtiyaç olmayacak kendinizi şartlamayın bence biberon kullanmak bir yük sizi emmesi nimet 🌸
Mervuras26 Aycmmm hemen doğunca kullanması için değil genel anlamda lazım bir ihtiyaç diye alayım dedim ☺️ Tabi ki emmesi öncelikliğimiz
Aycmmm Mervuras26 bir cocuk annesi olarak ihtiyaç olmadığını soyleyebilirim ihtiyc olursa alin bence heryerde bulunabilen bisey nede olsa. Yanlis anlamayin akil vermek degil niyetim belki kullanmiycaginiz birseye bosuna para vermeyin diye soymek istedim.