Dilek94- Merhabalar 14+4teyim folik asit 2.kutu bugün bitti devam ediliyor mu doğuma kadar bilgisi olan var mı? Doktorumuzla randevumuza da çok var.
Guldenur Dilek94- doktorunuzla iletişime geçseniz daha iyi olur benim doktorum elindeki ilaç bitene kadar iç sonra diğer ilaca geçersin dedi o yüzden folik aside devam ediyorum.
Lulemom Ben 12+3 de doktorum kesti folik asiti. Demir ve vitamin yazdı. Demirde de vitaminin içinde de folik asit var. Ama folik asiti bıraksanızda vitaminlere devam etmek gerekiyo. Bi doktorunu ara sor istersen.
Htcyalmanci Ben epilepsi hastası olduğum için doğuma kadar kullanmak zorundayım ama onun haricinde bir hastalık söz konusu değilse ilk üç ay kullandırıyorlar
07vefa42 Dilek94- folikasit hic zarari yok kullanılabilir icerigini bilmeyenlet zararli diye düşünüyor fakat bebek gelişimi icin cok faydalıdır.
[silindi] Dilek94- ben bugün doktora gittim 11+6 yım doktor folik asiti kes dedi bence doktorunuza sorun o da kes diyecektir
Enk3333 Dilek94- hayır canım ben 27. Haftadayım folik asit fazla kullanılmaz bebeğin kemik gelişimine kadar hani ilk 3 ay sonra kesilir fazla kullanımı zararlıdır araştırabilirsin
Gull_94 Dilek94- doktorunuzu arayın net bılgıyı o verır veya bı ugrayın sorun ben devam etmem sanıyodum ama hala kullanıyorum doguma kadar kullananda var uc ayda bırakanda
msa06 Dilek94- fazlası atılır vücuttan size de bebeğe de zararı olmaz bir vitamin aslında. Suda çözünür yağda depolanmaz da. Korkmayın. Merak etmeyin. Elinizde kutu varsa isterseniz devam edin ya da iki günde bir kullanın. Tekrar doktorunuza gitmek için endişe etmeyin.