litha birgaripyolcu bunu ben de merak ediyoum hatta yazdigini gorunce aklimdaki soruyu benden once post acmis dedim candimax ben de kullaniyorum yeni yeni bebek dusunmeye basladik ben de merak ediyorum gebelige engel olur mu ya da ilaci ictigimiz surecte hamilelik olursa bi zarari olur mu🤷🏻♀️umarim bilen birileri vardir olmadi ben de post acarim sen 3 kez post acmissin konuyla ilgili kimse cevap vermemis🥺
Cicekanne0207 Bu mantar ilacı diye biliyorum bunu kullanırken doktorun sana ilişkiye girmemen gerektiğini söylemiş olması lazım . Ben mantar tedavisi olduktan sonra hemen hamile kalmıştım . Fitille birlikte kullanıyordum çok işe yaradı çok şükür hiçbirşey yok
litha Cicekanne0207 evet candimax mantar ilaci peki candimax mi kullandini tedavi olurken bana mesela hic bi fitil vs ise yaramamisti bi bu candimax iyi geldi akintiyi baya gecirdi ama gecenlerde ilk kez korunmasiz bi iliski yasadik ve 2 gun sonra beyaz akinti oldu mantar akintisi gibi tekrarladi mi diye endiselendim hatta gerci iliskoye girmiyorum gundur gecti gibi akinti sanki yine peki bu ilaci kullenirken hamile kalinsa sikinti olur mu acaba bilgin var mi
birgaripyolcu litha doktoruma fzla güvenmiyorum canım doktor ne diyorsa İnternete tam tersi çıkıyor yorumlardan öyle
litha birgaripyolcu anladim ben de merak ediyorum ya keske net olarak bilen birileri olsa da yazsa sonucta ilac yani sakincali olabilir acaba ilaci kullanirken hamile kalinsa ne olur tam bi muamma🤷🏻♀️ama prospektuste hamilrlikte kullanilmaz diyo🤔doktor nasil oyle dedi ki o zaman🤔
Cicekanne0207 birgaripyolcu evet candimax kullandım birde fitil vermişti bunları kullanırken cinsel ilişkiye girme dedi ilaçlar bitmesini beklemiştim bu yüzden . Ama bana kalırsa bu mantar ilacını kullanırken ilişkiye girmeyin sende olan mantar bitmeden eşine bulaşır eşinden tekrar sana . Bunun sonu olmaz yani ilaçlar bitmesini bekle