Nhlady Annesirin Benim cildim cok kuru oldugu icin vajinamda ayni sekilde hamilelik sirasinda da cinsel iliski zamani kayganlastirici kullaniyorum bir zarari var midir bebege?
ipek_94 Annesirin 12 haftalık hamileyim sürekli ağzımda bir tükürük birikmesi oluyor çok rahatsız oluyorum. Nasıl kurtulabilirim 😞
Esma3350 birgaripyolcu canım benim 87 ydi değerim aynı ilacı kullandım ve aynı şekilde ikiye bölerek içtim ilacın bitiminden hemen sonra hamile kaldım şuan 12 haftalık hamileyim hiç korkma 🙏🏻☺️
birgaripyolcu Esma3350 Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ebe hanım benim değerim 37 prolkatinim 8 hap fazla değilmi sizce bu gebeliğe engel olmaz mı
kardelen1006 Merabalar hiç 2 li, 3 lü vs testleri yaptırmadım detaylı ultrason da herseyimiz normaldi ama downlu olsa mutlaka bi sorun görükürmüydü ??
Esma3350 birgaripyolcu prolaktin hormonu süt hormonu hamileliğe engel o yüzden ilacı kullandığında bu hormonun düşecek ve inşallah gebe kalmana bi engel olmıycak ebe olarak söylüyorum 🥰
Lovingbaby birgaripyolcu merhaba bende dostinex kullaniyorum yarim olarak haftada 2 gun 37 cikti prolaktin doktorum 15 gunde bu ilacla dusebilicegini ama yinede 3 ay kullanmam gerektigini soyledi kullanirken hamile kalabilirsin dedi basladigim ay hamile kaldim
Esma3350 birgaripyolcu Teşekkür ederim canım amin inşallah 🙏🏻Doktorunuz değerine göre dozu ayarlamıştır kesinlikle hamileliğe engel değil .
HilalTsdmr Annesirin Annesirin Merhabalar,ben 39 haftalık hamileyim ancak bugün doktora gittiğimizde bana göre 37 haftalık görünüyor dedi ama kilo ve boyu gayet iyi dedi.NST çektirdik sancınsa hiç yok dedi.Bu süreçte bebek tahminen ne zaman doğar ve gerilik bir sorun çıkarır mı?
metehaninannesiii Bushraaaaa doktoruma söyledim her hamilelikte olur dedi bol su tüket dedi ara ara oluyor zaten allahtan idrarda yanma kaşınma batma vs bu tarz şeyler olmuyor
Bushraaaaa metehaninannesiii Bende de yanma falan hiç bir belirti yoktu renkten şüphelenip test yapıldı.Doktorum bana fitil ve antibiyotik başlamıştı öyle kurtulmuştum çok su içtiğim halde kendim atamadım ilaçla kurtuldum.