merweeilbey1 Kızlar öncelikle hayırlı kandiller ben 29+1 im 28 inci haftadan beri geçmeyen miğde yanması var bir kaç gündür de bulantı başladı bugün 3 dür çıkarıyorum normal mi yaşayan var mı benim gibi?
lifeofmybaby merweeilbey1 bendede bu aralar mide yanması ve bazen bulantı oluyor normaldir herhalde bebek baskı yapıyor sanırım
Mervuras26 merweeilbey1 geçmiş olsun bende 30+3 ğm aynı belirtiler bende de var . Normal galiba . Doktorum mide yanması artabilir dedi. Guvoscon isimli mide tabletini verdi renni benzerleri mide tabletlerini de kullanabilirsin dedi . Ama fayda etmedi malesef .
Cansu26 merweeilbey1 hem yanmam hem bulantım var 25. haftadan beri ben badem yiyorum 2-3 tane yanmayı kesiyor kesmezse yarım limonlu soda içiyorum bulantıyı da kesiyor ayrıca benim aldığım demir hapının da yan etkisi mide yanması 😭😭gaviscon şurubum da var ama o sadece açken işe yarıyor bir de mideyi hiç boş bırakmamak gerekiyor
7capo7 Ben 28 e girdim son bir kaç gündür bende de mide yanması başladı. Ben bala prilam kullanıyorum bulantı ilacı muhtemelen bende de bulantı vardır ama ben başından beri kullandığım için şükür hissetmiyorum🥰
edasaribek bendede migde yanmasi cok migde koruyucu kullandim doktor kontrolunde hastanede yattigimda cok iyi gelmisti haftaya gittiğimde tekrar isteyecegim insallah
merweeilbey1 edasaribek sizede geçmiş olsun çok zorlanıyorum ya beslenmenmemi de etkiliyor yiyemiyorum ki
merweeilbey1 lifeofmybaby bebek baskı da yapıyor olabilir evet bazen tekmeleri çoğalınca da daha çok oluyor ben hareketli olduğu için diye düşünmüştüm ama bilemiyorum
merweeilbey1 kuselcin banada başlarda iyi geliyordu ama şimdi hiç bir faydası yok tahta kaşıkla karıştır içç demişti banada ama kesmiyor artık 😣
merweeilbey1 Cansu26 evet badem banada iyi geliyor birde yoğurt iyi geliyor zaten açken ve ye ekten hemen sonra yanmalarım çok oluyor hiç uzanamıyorım midem ağzımda ya çift yastıkla yatıyorum