Sumeyraaa32 Arkadaslar bebek kıyafetlerini hangi deterjanla yıkadınız deterjan secimizini onerirmisiniz memnun kaldiginiz deterjanlar varmi acaba deterjan alcamda karar veremedim
metehaninannesiii Sumeyraaa32 ben durunun granüllü beyaz toz sabun alicam evde de onu kullaniyorum çok güzel
Keremiko Sumeyraaa32 dalan granülle yikadim. Icerigi temiz bime just green sivi deterjan gelmisti lakin cok agir kokuyor kullanamadim. En iyisi simdilik granul sabun olanlar sanirim. Tabi daha pahali icerigi temiz sivi deterjanlar var minoris green clean vb gibi.
Serendipity Sumeyraaa32 leke cikarici olrak babyme markasini deterjan icin de siveno baby sivi detarjani aldim ikisinin de icerigi temiz cok memnun kaldim ikisinden de 🌸
Sumeyraaa32 metehaninannesiii genelde bebek kiyafetlerini 30 derecede yikamayi oneriyolar 30 derecede granul sabun eriyomu
Keremiko Sumeyraaa32 granul sabun eriyor sadece durulamayi 1 arttirabilirsiniz kalinti vs kalmamasi için
metehaninannesiii Sumeyraaa32 evet eriyor benim makinede eğer sizinkide erimezse bi kabin icine sabunu koyun azıcık sıcak su ekleyin hemen eriyor annemin makinesinde bu şekilde yapıyorum yine deterjan bölümünden dokersiniz
Dilekcnkn Gurcunur yani ikinci oğlumun kıyafetlerini hep onunla yıkadım memnun kaldım kir falan kalmadı.
Ozlem23 Sumeyraaa32 duru granül kullandım ben deterjan gözüne koyunca biraz dağıttım öyle olunca yapışmadi dağıldı öbür türlü alt kısmı yapışık kaliyodu deterjan gozune
Haticearen Sumeyraaa32 babyme nin Mavi olanından aldım ve babyme nin leke çıkarıcı sıni aldım 30 derecede bebek programinda yıkadım gayet memnunum