arzuublm Merhaba güzel anneler bugün hem tetonoz aşımızı hem detaylı ultrasonumuzu yaptırdık soran arkadaşlarım için şunu diyebilirim Ayşe hanım çok güzel ilgilendi herseyini inceledi anlattı çok memnun kaldım buda benim minik güzeller güzeli kızım 🌺🌺🌺💓💓💓
ikincimucizemmmm arzuublm çok sevindim canım tereddüt ediyordum bende Ayşe hanıma gidecektim çok sevindim memnun kalmana
Sympktz Merhaba bende reyape lontrollere gidiyorum daha 14. Haftadayım ama şimdiden detaylı için yer araştırıyorum 😊detaylı nasıl geçti eşinizide içeri aldılar mı ne kadar sürdü muayene ve fiyatınıda yazar mısınız 🙏🏻🧡🥰
arzuublm Sympktz eşimi aldılar hatta doktorun yanına oturdu detaylı fiyatı 500 tl yarım satten fazla sürmüştür ben çok memnun kaldım sen hangi doktora gidiyorsun reyapta ?
arzuublm ikincimucizemmmm ben yeni gidicem hastane degiştirdim reyapta berçem hanımı çok övdüler ona gidicem
ikincimucizemmmm arzuublm valla bende berçem hanıma gidiyorum geçen forumda o kadar çok yorum yapmışlardıki yok hep sezeryana alıyor yok ilgilenmiyor diye ben ilk günden beri ona gidiyordum şimdi tereddüt ettim acaba değiştirsem mi diye karar veremedim
Nesligdc arzuublm reyap da nereida hanım var ben ona gidiyorum 31. haftamdayım çok memnunum çok ilgili güler yüzlü bi doktor tavsiye ederim. Normal doğumu da destekliyomuş hep diye duydum
arzuublm ikincimucizemmmm hadi yaaa bende diger doktorumu sezeryancı diye bıraktım duygu mutlu var o nasıl ?
Haticearen ikincimucizemmmm gerçekten çok ilgili bir doktor kendisi benimde doktorum Cook memnunum biz sezeryan olucaz ama benim bebeğim kanala girmediği için ve haftası önde gittiği için gayet memnunum kendisinden @arzuublm
Sympktz tazeanneew 13. Haftada %95 cinsiyet gördüm tahmin ediyorum dedi ama ben ve eşim cinsiyet partisi yapıcağımız için %100 emin olalım öyle cinsiyetini öğrenelim dedik 😊