BaharMelek Merhaba Miniş anneler 🤗 Söylemesi ayıp canım deli gibi cips aşerdi 🤦 küçük paketlerden aldım. Şu 50 Krş olanlardan 🙈 Şimdi 4. Yiyorum 🙈Benim gibi yiyen var mı çok zarar verir mi sizce 🙄?
Minikasya BaharMelek Bebeğe faydası yok. Zararıda yok. Ama size kilo olarak döner😁 Birde mide ağrısı yapabilir
Aselminaaa BaharMelek az yemenle bi zarari olucagini sanmiyorum ama nefsini koret ve evede alma herseyin fazlasinin zarari var
Duyguderinderen BaharMelek canımın çektiği herşeyi yiyorum çok zararlı olmadığı müdettçe dün canım fanta çekti 1 bardak soğuk soğuk içtim
Aselminaaa BaharMelek canin cektiyse yapicak bisey yok cnm absurd bisey yemiyorsun haftada 1 bile yesen bisey olmaz bi anda cok yüklenme sadece
Cevirmenannee BaharMelek canın ne istiyorsa ye aşırıya ve fazla olmadığı sürece hamilesin sen hasta değil ( doktoruna da danış tabi ki ) fazla maydonoz ve bakla tüketiminden uzak dur sadece
Nilsubatu BaharMelek dün bende yedim benimde canım çok çekti her ağzıma koyduğumda vicdanım sızladı 🙈 hatta interntten o kadar araştırdım ki yani bence fazla yenilmemeli faydası yok zararıda yok bebeğe diyen olmuş ama cips başlı başına zararlı birşey