minikcivcivim Kızlar bugün doktora gittim hafif lekelenmem vardı şükür riskli birşey değilmiş ama bana ultrason verdi ben plesantaya benzetemedim küçük kurbağa.ya🙈 benziyor sizce bu nedir https://imgyukle.com/i/NHnBi8 Bir sıkıntı olsa bugün gittim derdi ama bu nedir bebek olacağını sanmıyorum olsa ikiz der ve bu bebeğe de benzemiyor
Sermec27 minikcivcivim canım 6 haftada bebek böyle gözükür plesanta da bu sekılde gözükür benim oğlumda böyleydi nerdeyse 6 haftalıkken ama ben o ara hastahane de yattıgım için resim alamamıştım 🥰
Krtalzyn minikcivcivim ayy dikkatli bakınca anladım kurbağa ne diyorum kurbağa ya benziyo hakkaten 😂😂ama ilk başlarda şekilleri bişeye benzetmeye çalışma kese kesenin içindede bebek varsa tamamdır 😂
koalababy minikcivcivim canım lekelenme varsa içerde kanama alanı vardır, başta benim kanama alanını ikiz bebek kesesi sandılar 😂😂 son gittiğim dr zamanla orası varis gibi düşün kalınlaşıcak o sorun ortadan kalkıcak demişti çok şükür öyle de oldu 😇😇
minikcivcivim Sermec27 yaa 🙈 canim ama benzemiyor sanki değil mi 6 gün önce yoktu bugün gördüm 🙏 7 +3 olduk bugün bizi korkuttu bebiş lekeleme oldu ama şükür korkulucak birşey değilmiş canim🙏
Sermec27 minikcivcivim canım ilk haftalarda böyle gözükebilir bebek doktor sorun yok dediyse yoktur canım sevindim bebeği görmene 🥰
minikcivcivim Sermec27 🙏🙏 Sağol canim benim 🌸 o birsey demedi tabi de merak ediyorum 🙈 senin bebiş ne durumda canim şimdi kaç haftalık oldunuz 🙏
Sermec27 minikcivcivim iyi canım cok şükür 24 haftalık olduk Allah nasıp ederse 3 hafta sonra randevum var inşallah hersey yolundadır 🤲 🥰
minikcivcivim Sermec27 ayy maşallah yaaa 🙈🙈 baya olmuş canim 🙏🌸 inşallah canim.benim hareketleri başladı değil mi 🙏bir de kiz mi erkek mi🥰
minikcivcivim Sermec27 ay maşallah canim 🥰🥰🥰🙏 ne güzel ya çok güzel bir duygu inan ki rabbim bizede o günleri nasip eder inşallah 🙏 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🙏🙏🙏🙏
Sermec27 minikcivcivim inşallah canım rabbim kucagımıza almayı da nasip etsin şu mübarek gece hürmetine 🥰
minikcivcivim Krtalzyn ahahah 😅 tek değilim desene 😅 yani bende öyle düşündüm ama bir sorun olsa derdi herhalde doktor. Var canim şükür kalbi de atıyor bir sorun yok şükür 🙏 ben şeyden korktum acaba kanama falan mi diye.
minikcivcivim koalababy canim aynî gün doktora gittim kanama alanı felan görmedi şükür öyle birşey demedi sadece yorulduğum için olmuş olabilir dedi ilac içtim kesildi şükür 🙏