Glsm98 IME-DC cihazı ile kan şekerini ölçtüm 421 mg/dL çıktı.Nasil düşürebilirim.Seker yüklemesi yapıldığında 199 çıkmıştı acaba cihaz mi bozuk.
Gizmolata Glsm98 benimde 200 çıkmıştı çok yüksek, ne yediniz bu kadar yüksek çıkartabilcek bişey yemiş olabilir misiniz, bide parmağınızı deldikten sonra ilk kanı silin geri sıkın ikinci kanla ölçün, yemek yemeğe başladınız ya ilk lokmanızdan tam 1 saat sonra ölçeceksiniz
Aysn6767 Glsm98 421 çok yüksek, mutlaka diyet listesi alın. Ki bu değerleri doktorunuzla paylaşıyorsunuz değil mi ? Bu değerlerde diyetle devam edilmez, insüline geçilebilir.
Glsm98 Gizmolata tamam bir de öyle deneyim.Dahiliye ye gitmiştim daha önce çok yüksek şekerin yok demişti bana acaba cihaz mi bozuk
Busra3509 Ben saglık ocagında test yapdım parmakdan kan aldı. Ac 93 tok 157 dedi 1 hafta sonra dahilyeye gittim Ac 77 tok 97 dedi ama sekerli su icirmedi dahiliye?? Birde dahiliye damardan kan aldı 🤔🤔 Anlayab var mı acabaaaaa
Glsm98 Damlaltinay pirinç li dolma mercimek çorbası içtim tahin pekmez bir de dikkat eden bir insanım tatlı yemem ama neden böyle çıktı anlayamadım.Her gün yuruyusume de yaparım
Esosun Glsm98 canım daha ne yiycen pirinç ve tahin pekmez bunlar 500 de çıkarır. Yoğurdun suyunu iç bolca yoğurt ye bidaha da şekerli bişey yeme doğal olsun olmasın içinde şeker olan hiçbişey belli meyveler hariç
Damlaltinay Glsm98 kuzum daha ne olcak, pekmez bal çikolata uzak duracaksın pirinç, zeytin, patates, havuç yemeyeceksin 🥺
Gizmolata Glsm98 canım yüklemede 199 çıkmış zaten o çok yüksek, seni dahileyeye göndermesi lazım doktorunun o da seni diyetisyene yönlendiricek, diyetle düzelemezse end. Bölümüne sevk edilceksin insülin başlatılacak. Çok riskli bir durum şekerin 199 çok yüksek.lütfen dikkat et allah korusun bebeğe zararı var
NAZ2333 NAZ2333 benimde yuksekti 1.saat 189 2.saat 164 diyet verdi bi haftadir yapiyor aclik 88 tokluk 100 111 arasi
Glsm98 Gizmolata gittim canım dahiliye ye ertesi gün normla çıktı diyetle düzelir dedi.Diyet yapıyordum ama yarın tekrar gidicem doktora
Glsm98 Bugün eczane de olcturdum bayanlar 101 çıktı tokluk cihazın çubuğunun tarihi geçtiği için yüksek göstermiş.