bambam_betty Hanımlar, yeni doğan için damakli mi damaksiz emzik mi almalıyım? Önerebileceğiniz markalar nelerdir?
FatRam_1703 bambam_betty Ben burada birçok kişiden okudum Philips Avent almışlar ablamda bebeğinde kullandı hemen tuttu emziği bende gidip Philips Avent emzik aldım.
Melegimveben bambam_betty philips avent soothie emzik aldım oğlum hemen tuttu çok memnun kaldım ama damak diş yapısı bozuldu. heryerde satılmıyor sadece internetten alabiliyorum 2 tanesi 110 tl di en son. şimdi kızıma damaklı philips avent aldım damak yapısı inşallah bozulmaz kullanırmı onuda bilmiyorum denicem bakalım🤭
[silindi] bambam_betty Damaklı emziği bebek daha kolay tutuyo belki tutmazsa diye başta wee deneyebilirsin baktın tutuyo kauçuk silikon ne istiyosan ondan al
[silindi] bambam_betty aynen canım Bi de Philips ler ikili satılıyo tek yok neden öyle anlamıyorum cok saçma ya emmezse bebek napalım at çöpe gitsin başkasına verilecek bişeyde değil ben önce wee alıcam zaten ilk kızıma hep wee almıştım cokta iyiydi şimdi ikinciye hamileyim tutarsa Bi tane Philips alıyım diyorum misafirliğe fln giderken emer 😄
emineveminigi bambam_betty ben tommee tipee yeni doğan emzik aldım çünkü anne memesine en uygun olduğunu düşündüm ama Bebek emziği kendi seçiyor zamanla gorucez bakalım
DeryaMirac bambam_betty damaklı damaksız bir fikrim yok ama ben avent ultra air kullanıyorum bebeğim 2 aylık ama dikkat edin doğduğu gibi emzik verilmesi sakıncalı olabilir göğüslerin süt dolması için ve bebeğin iyi emmesi için ilk 4 hafta kullanilması önerilmiyor