Hatice_ee Önerebilceginiz catlak kremi var mı acaba 2bucuk aylik hamileyim 1 2 haftaya kullanmaya baslarim karnim hafif buyudu . Siz ne kullaniyosunuz memnun kaldiginiz veya kalmadiginiz nedir ? 😊
enise2017 Hatice_ee bebak acı badem sütü kullandım ama çatlak durumu genetik biraz bilginiz olsun ciltle alakalı .. annem de de hiç olmamış ve hiç bi krem kullanmadığı halde ☺️ Çok ciddi paralar verip karnında çok çatlak olanda var tamamen soya çekim hayırlı doğumlar şimdiden 🌸
Ndcskns Hatice_ee 22 haftalık hamileyim şimdilik hindistan cevizi yapı ve sarı kantaron yağını dönüşümlü kullanıyorum. Tatlı badem yağı ve kayısı çekirdeği yağınıda çok övüyolar onları karıştırıp kullanmayı düşünüyorum😊
Alparslaninannesiiii Ndcskns badem yağı yüklenme yapar ve uzatır canım kayısı çekirdeği kullanabilirsin görümcem de kayısı çekirdeği yağı kullanmış hiç çatlağı yok
Kbra007 29 haftalık hamileyim 9 kilo aldım lierac kullanıyorum 3. Aydan beri ve hiç çatlağım olmadı henüz😊
Ozlem23 Hatice_ee kantaron yağı sürüyorum ben arada bide duştan çıkınca zeytinyağı çok yumuşacık yapiyo
Kbra007 Özellikle duş sonrası sürüyorum daha etkili olduğunu okudum bir de sprey bebe yağı aldım bazen de onu sürüyorum bacaklarımı yumuşacık yapıyor
MummyTugba 37 haftalık hamileyim hiç çatlağım yok, 20li haftalarda sadece hindistan cevizi yagı sürmeye basladım, ve sarı kantaron yağı tavsiye ederim 🌸
Serendipity Hatice_ee 36.haftamdayim doktorun onerisiyle sadece hindistan cevizi yagi kullandim hic catlagim yok. Bol su ve birden degil de azar azar kilo almak da onemli. Tabi bir de genetik etken var bence cok paralar vermenize gerek yok onemli olan karin gerildigi icin orayi nemli tutmak☺️ Hayirli ugurlu olsun hamileliginiz 🌸