Hazal01 Kızlar 9 ayın sonunda bende bugün kavuşuyorum prensesime sezaryen için bekliyorum heyecan yok stres yok çok sakinim maşallah saçıma fönümü çektim makyajımı yaptım çantamı hazırlayıp geldim benim sakinliğimin darısı hepinize insallah dualarımı da okudum bekliyorum 4 gün kalacağım hastanede yurt dışındayım tek kalıyoruz covidden dolayı refakatçı yok umarım doğum sonrası da güzeldi bitti kavuştuk derim 38+6 yız bugün Allah’ın izniyle dualarınıza talibim ❤️❤️❤️
umutunannesii Hazal01 canım Allah sağ Salim kucağina almayı nasip etsin inşallah hayırlı güzel boş şekilde dogumdanda çıkarsın darısı benim başıma inslh çok güzel bir günde doğum yapıyorsun ❤️☺️
MiniCooperAnne @Hazal01 Ay harikaaa.❤️ Sagikla kucaginiza alin ins.🙏🏾🤰🏽🤱🏽👼🏾 Refakatciya izin vemriyorlar mi?
Hazal01 MiniCooperAnne inşallah 🙏🏻🙏🏻 Maalesef izin yok bebekle hemşireler ilgileniyor onlar allahtan çok iyi
MiniCooperAnne @Hazal01 Benim de onumuzdeki hafta sezaryan esim de yanimda olsun isterdim sahsen destek acisindan. Sonucta hastanede kalanlara test yapilabilir. Covid bizde de olur olmus olsa… Tam net 22 sinde konusucaz hastaneyle detaylari, 23 u sabah 8:30 sezaryan. Ve de bir gun kalicam. Nasil gorucek adam beni ve cocugunu ki.🤦🏾♀️
Hazal01 MiniCooperAnne burada eşimi odaya Bile çıkarmadılar danışmada işlemleri halletti gönderdiler fotoğraf göndereceğiz dediler
MiniCooperAnne @Hazal01 Ne guzel ya valla… Sanki surekli yapilan bir sey ne fotografiymis dalga mi geciyorlar… Daha yeni ozel hastanede ameliyat olacak yakinimiz icin, yaninda kalacak refakatciya testler yapildi covid icin.. Ki bebegin oluyor.. Destege ihtiyacin var ve de bu cocugun babasi.. Hemsireyle o bir mi ya..Sahsen ben isterim, esim de ister birbirimize destek olalim. O ani birlikte yasayalim… uzucu……
Hazal01 MiniCooperAnne adında bende özelde yapıyorum ama şartlar dedikleri zaman bir şey diyemiyoruz maalesef sağlıklı doğsunda ne yapalım
MiniCooperAnne @Hazal01 Ya tabi ki dedigin gibi, oncelik her zaman bebislerimizin saglikli dogmasi hayata merhaba demesi.🙏🏾🧿 Ama insan istiyor iste.. Insallah saglikla kucaklarimiza alalim, bir an once evlerimize donelim.
Hazal01 Seda29 hayır canım özel hastane burada bebekler doğduklarında ilk gece bebek odasında kalıyor bakımları orada yapılıyor sonrasında ertesi gün anne kalkınca odaya geliyor ilk kızımda da bu şekilde olmuştu hemşireler de çok ilgili banyosu bezi kıyafeti maması emzirmesi hep ilgileniyorlar
Seda29 Hazal01 Yine de eşiniz yada güven alacak birinin yanınizda olması lazım bence hayırlısı canım. Hayırlı evlat olsun inşallah gözünüz aydın diyeyim de 💕
Hazal01 Seda29 Allah razı olsun bende çok isterdim ama kuralları çok katı ve dil bilmiyorum translatten beni anlamaya çalışıyorlar kendileri bilir ☺️☺️