-sevgikelebegi12 Argifertil M önerdi doktor 2 ay kullansın dedi bu durumla karsılasanız varmı yardımcı olurmusunuz. Sayı çok düşük dedi doktor
smylmz -sevgikelebegi12 eşimin değeri 0′dı. 3 ay proxeed plus adlı ilacı kullandı ayriyeten Rize’den hakiki bal aldık onu da her gün bir tatlı kaşığı yedi. Test sonucu çıktı doktor siz ne yaptınız dedi normalin de üstüne çıkmış dedi gayet iyi dedi😄🤭 ama 5-6 ay yine gebelik oluşmayinca tüp bebek denedik 2. Transfer tuttu çok şükür 🤲🏼
afrasil -sevgikelebegi12 biz proxeed plus kullandık . Keçiboynuzu kürü içti esim . Kuruyemisleri robottan gecirdim bal ekledim macun gibi yedi . Bitter çikolata , muz , lkabak çekirdeği bil tüketsin esiniz düzelir merak etmeyin
Aysem3338 -sevgikelebegi12 proxeed kullandık 2 ay sonra hamile kaldm ise çok yaradı keçiboynuzu bide canim
Happykariner -sevgikelebegi12 zeucit kullanıyorız canım bu ay son ayımız 19 unda randevumuz var tekrar test verecek bakalım hayırlısı. Ayrıca e vitamini verdi doktor. Keçiboynuzu özü ve çakşır suyu da önerdi onları da kullanıyıruz. Kaju ceviz kuru incir yediriyorum eşime
Senaesmer smylmz proxeed plus 4 ay kullqnildi sabah aksam keci boynuzu ozu polen findik eviz incir gercekten düzeldi ve insallah haftaya test yapicaz insallah bu kez oldu
-sevgikelebegi12 Bende aktarcıdan aldım aldım ceviz fındık fıstık pekmez polen karısım yapıcam macun gibi sabah aksam yicem ayrıyetten vitamin alıcam ama cok kararsızım hangisinden alıcam
vitamininannesi92 -sevgikelebegi12 bizde proxeed plus kullandık, keçiboynuzu özütü aldık onu içti. Varikosel vardı hafif bu nedenle at kestanesi ekstresi aldık bide çakşır otu aldık aktardan. Bunları kullandık çok şükür oldu hamile olduğumu öğrendim 🙏🏻
vitamininannesi92 -sevgikelebegi12 4 aydan beri kullanıyor bu ay öğrendik gebeliği. Sabah akşam içiyordu ilacı