Hazal12 Kızlar 28+3 bir uyku çöküyor yemek falan yedikten sonra uyumak istiyorum bu durumu yaşayan varmı 😊😊
3851 Hazal12 been kanepede uzanirken aniden uyku cökuyo malesef cok uyumaya basladm sabahlari da uyanamiyirum
Hellolo 25+4 üm bende bugüne kadar hiç uyku yapmadı hamilelik hatta eskiye nazaran çok daha az uyuyordum ama bu hafta resmen yatağa yapışmış durumdayım çok zor uyanıyorum heralde bu haftalarda normal
94Busra94 Bende sabah esim ise giderkem ne guzel uyaniyorum hatta ise kahvalti bile hazirliyorum. Ama esim evden cikiyo yatmiyim diyorum top catlasin yarim saat sonra bi agirlik cokuyo 8.30 gibi felan ogleye kadar uyuyorum 1.30 a kadar bile uyudugum oluyo 😂😂
Madinanin-Annesi Hazal12 o kadar uykusuz kaliyorunki artik bazen kiz arkadasimla dusuncrmi turkce bildiriyorum bana rusca ben seni anlamiyorum diyor.Kafam gitdi.Simdi bile les gibiyim uyuyamiyorum hic bir turlu sarhos gibi geziyorum
Madinanin-Annesi Hazal12 sik sik tolet isteyi birde bazen kafasini kalbime sapliyor sabki boguluyorum.