Yasemnnnnn Mervenurhmzgl benim b vitamini eksikligim vardı sağlık ocağında ki doktor ilaç verdiğinden beri baya azaldı dökülme hiç düzelmeyecek sanıyordum
hazal2131ds Mervenurhmzgl benimde öyleydi demirine baktır eğer normalse sıkıntı yok hamilelikten ilerleyen hftalarda duruyor hatta parlıyor, gürleşiyor.
melikeayna ben hindistan cevizi yağı ile her duş öncesi maske yapıyorum canımm tavsiye ederim hem yumuşatıyor hemde dökülmesini azaltıyo
Mervenurhmzgl Minik_kalplim_ acaba bi vitamin eksikliğinden falan mı oluyor böyle giderse kel kalıcam 🤭😂
Minik_kalplim_ Mervenurhmzgl yürüdüğüm yerde iz bırakıyorum resmen evde 😂😂😂 evet vitamin eksikliği ama alıştım artık
Vildan19 İnternette halalles şampuanı görmüştüm herkes çok memnun kaldığını söylüyor bir bakın isterseniz mühendisinoglu sayfasında da iyi puan almış bi ürün doğalmış
Mervenurhmzgl Minik_kalplim_ sorma her yerde saçlarım var toplamaktan gına geldi artık kel kalmadan atlatırsak iyi 😂
Derin2828 İleriki aylarda hormonlardan dolayı saçlarınız zaten cok gür parlak olacak, dökülmede duracak, rahat edersiniz, ama esas doğum sonrası için çözüm gerekli 😃😃