birprensesvebirprensannesi ogluileannesi Çok silik hayali bir çizgi var gibi benimde testim böyleydi adetime 4 gün vardı ve çok şükür hamileyim kan tahlili ver canım 🙏
Seda_nrr ogluileannesi inşaaaalllah vardır 🌸 siz regliniz geçince tekrar yapın.Ne zamandır bebek düşünüyorsunuz
birprensesvebirprensannesi ogluileannesi Yani çok aşırı hayali bir çizgi dimi küçücük varla yok arasında gördüm gibi içinde kalmasın böyle kan ver zaten varsa belli olur gebeligimi 6.26 yla öğrendim senin gibiydi testim ve 40 50 dk sonra çıkmıştı benimkisi varsa her türlü çıkıyor böyle kuskuda kalma Rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin inşallah 🤲
ogluileannesi birprensesvebirprensannesi bende çok arada kaldım canım artık bi geçsin adet günüm gelsin de tekrar yapayım
birprensesvebirprensannesi ogluileannesi Sen bilirsin canım benim eğer varsa kanda çıkar hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲
ogluileannesi Seda_nrr yaklaşık 1 yıldıııır 🙈 geçtiğimiz sene haziranda ilk hamile kaldım kimyasal oldu, ondan 3 ay sonra hamile kaldım o da düştü kürtaj oldum. Bu ay tekrar düşünmeye başladım canım. İnşallah olur 🤲🏻🌹
Seda_nrr ogluileannesi inşaAllah rabbim en tez zamanda nasip etsinnnnn ♥️ Soğan suyu kürünü dene bence bi ben ilk başta rabbimin izni sonrada onunla gebe kaldım çok şükür
ogluileannesi Seda_nrr Allah tamamına erdirsin canım 🤲🏻 Demedim onu da düşükte onunla hamile kalmıştım
Seda_nrr ogluileannesi dualarımdasınız bugün rabbim hayırla sağlıkla kucağınızı doldursun inşaAllah ♥️