Arass__ minikprensesimmm Sende durumlar nedir canım varmı kasılma sancı 😀 Benim bugun 3-4 saatte bi oluyordu fazla acılı olmasada sancıydı 🤷🏻♀️
minikprensesimmm Arass__ ah ah bana 35.haftadan geliyor dediler ama gelen giden yok 1 cm açıklık var dediler ama açıklığım yokmuş geçen sancıdan ağladım acile gittik doğum sancısı ama açıklığın yok başlatamam doğumu dedi eve geldim bugun kontrolüm vardı en ufak sancım yok bir de yürüdüm anlatamam en ufak bi belirtim yok doğuma dair valla. Hiç belirtim yok inanır mısın çıldırmak üzereyim yani😅
Arass__ minikprensesimmm ay benimde nts de 43 falan sancı cıkıyor ama hissetmiyorum 🤷🏻♀️😂 Bende artık dogsun istiyorum. Nts de sancıların kactı canm
aymira_27 mercimeginanne Aynıymişiz bende yarın 38 oluyorum. Sancınız felan oluyormu bebeginiz kac kilo
mercimeginanne aymira_27 çatı muayenemden sonra sancılarım yoklamaya başladı :) kilosu geçen hafta 3 kiloydu şimdi ne kadar bilmiyorum kilo takibini bıraktı artık doktorum :)
mercimeginanne aymira_27 kız cnm :) bormalde haftada 1 gidiyorum ama 2 haftadır bnm yüzümden haftada 2 oldu 🙈🙈
Abcxyz mercimeginanne ne bilim bacim 😂😂 gecen hafta gittim yapmadi dedim heralde onumuzdeki hafta gider bugun gittim yine yapmadi 😂😂 hayir videolardaki gibi hijyensiz ortamda dogururum diye korkuyorum 😂😂
aymira_27 mercimeginanne Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Spor feln yapıyonuzmu dogumınuzn kolay olması icin neler yapıyorsunz
Ozgedm mercimeginanne acaba doğummu başlıyor ya insan merak ediyor ilk gebeliğim deneyimsizim bide çok ağır hissediyorum kendimi çok baskı var çabuk yoruluyorum
mercimeginanne Ozgedm doğum yaklaşıyor cnm bizler için bnmde ilk :)) eğer sancıların sıklaşıyorsa be artıyorsa doğum başlıyor demektir
mercimeginanne Abcxyz unuttu mu acaba 😂😂 sen sor çarı muayenesi ne zaman olcam diye 🙈 bn öyle sormuştum 37. haftada yada 38 yada 39 demişti sonra karar verdi 38 de yaptı 🙈😂
mercimeginanne aymira_27 ha bire merdiven inip çıkıyorum, temizlik yapıyorum, pilates topunun üzerinde pinekliyorum 😂 bide akşamları eşimin yardımıyla squat yapıyorum 🙈 hurmada tüketiyorum. Fakat doktorum hiç açılma yok dedi 🙈🙈🙈🙈🙈