Ebrucolak41 Anneler demir ilacina ‘gynoferon’ basladim bir haftadir kullaniyorum ve ilaci ictikten sonra 15-20 dakika sonra illa ki istifra ediyorum ilacin etkisi gider mi yada bunye alistiktan sonra bu istifra durumu duzelir mi boyle durum yasayanlar var mi :(
mlkkk Ebrucolak41 Demir ilacı kimi bünyelere ağır gelebilir doktorunuza veya sağlık ocağına söylerseniz belki daha hafif etkili bi ilaç yazabilir
Mervensn1 Ebrucolak41 birde vegaferon var ben onu kullanıyorum bu kullandığınız bana da mide gazı yapıyor hap sürekli ağzımda gibi hissediyordum sizde bi deneyin isterseniz
EmineYavuzhan1 Ebrucolak41 Bende aynı ilacı kullanıyorum canım benim de iştahımı kesiyor doymuş hissi veriyor halsiz ediyor bende bi kaç defa kustum etkisi geçmez bence çünkü afedersin hep içtiğim suyu kustum ilaç hemen kana karışıyor olabilir .
Peraaaa Gynoferon benide maffedio.. Mecburen gece uyumadan 2 saat önce bişey yemiorm uyumadan önce içip uyuyorum
EmineYavuzhan1 Peraaaa Ben kahvaltıdan önce içiyorum canım bekliyorum yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum
Ebrucolak41 EmineYavuzhan1 benim istahim kesilmiyoda bende dedigin gibi asiri halsizlik uyku hali falan yapiyor
Ebrucolak41 EmineYavuzhan1 bende aynen oyle yapiyorum iste istifra etmeden yemek yiyemiyorum surekli midem agzimdaymis gibi hissediyorum
Mlkrfk Ebrucolak41 bende öyleydim içtiğim an kusuyordum ben doktoruma söyledim değiştirdi. Gyno ferro bana hiç yaramıyor mahvoluyordum hem kusma hem halsİzlik sersemlik hepsi varış. Şimdi maltofer fol kullanıyorum memnunum ondna
Knkhbb Aynı sorun bende de oldu aç karınla yediğim için miğde bulantısı çok oldu doktoruma sordum tokta içebilirsin sadece emilimi %10 düşer dedi bende kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum hiç sorun olmuyo