Beyzan Ayse10 planlı sezaryeni bilmiyorum ama ben 39+5 de acil Sezaryen oldum o nedenle odaya gelince hemen geldi sütüm inşallah sizin de hemen gelir bol bol akar 🌸
AhmetVeMustafa Ameliyattan çıktıktan bir kaç saat sonra gelmişti benim ama sıcak su torbası koymuştum göğüslerimin üstüne onunda faydası oldu 🙂
Ayse10 AhmetVeMustafa bugün 3.günüm hala gelmedi bu sabah hafif var gibi oldu bilemiyorum, bekliyorum bakalım 🙏
Damlahtp Ayse10 merhaba umurım sğtğnüz biraz önce gelir ben şeyi merak ediyorum illl gebeliğim bilmiyorum sütümüz olmadığında mama vericez dimi yani siz mamamı veriyosunuz
Mumsyyy Benim 2.gun gelmeyw basladi, bestlak damla yazdi doktorum cok faydasi oldu tavsiye ederim, kefir iciyorum birde oda getiriyor
Ayse10 Mumsyyy doktorum lactamax verdi bugün kullanmaya başladım inşallah faydası olur, duruma göre bestlak damlayı da kullanırım çok sağolun 😊
Ayse10 Damlahtp ilk gebeliğim benim de, süt gelmeyince mecbur mama verdik yoksa sarılık olur aç kalır, hiç istediğim bişey değil mama ama yapacak bişey yok, mama markası olarak da hipp kullanıyorum tavsiye üzerine aklınızda olsun memnun kaldım.
Mumsyyy damla_1 2.gun taburcu oldum ozaman verdi receteyi hemen alip kullanmaya basladim 2.gun. gunde 4 kez 20 damla suya damlatiyorum