mucizem09_ fatmArslan06 hayir canim olmuyor son aylara dogru duzeliyor burda cogu kisinin bebisinde ense kalin cikiyor ama dawn sendromlu olmuyor 😊😊
Papl fatmArslan06 bende ikili test yaptırdım ama doktorum ne ense kalınlığı ne de burun kemiği falan hiç bişeyini ölçmedi anlamadım ya aklım ermiyor 12+5 haftalığz😕
fatmArslan06 Ysn ense kalınlığı çıkmadı ayrıntılı ya girmedim 3lü taramam 1:285cikti 2li tarama da temiz çıktı
3MelekAnnesi3 fatmArslan06 valla benim oglum da da 3lğ riskli dediler 2li ayrıntılı hersey normaldi o yüzden kafama bile takmadım saglıklı oldu cok sukur
fatmArslan06 Ysn takmamak elde değil bebeğinde ense kalınlığı da yok şimdiye kadar kontrollere giriyorum hic öyle bisey de söylenmedi herseyi iyi dendi olsa kalınlık şimdiden farkedilir söylenirdi demi
fatmArslan06 Ysn senin de mi riskli çıkmıştı 2li 3lü mü bide tüp bebek ile hamileyim cok kıymetli benim icin
fatmArslan06 Ysn genetik taramalı olduğu halde riskli cıktı yav bu testler ananin hamileliğini zehir etmek icin var bence şimdi buna inandim
Ysn fatmArslan06 evet pgt ngs bakilmis embriyoma down dedi perinatolog komik bi daha tovbe yaptırmam o sacma testi
Mmoommlife Ysn Benimde ikilide riskim cıktıda nıfty yaptrdık sonıc beklıyorız oyuzden soruyorum İnşaAllah saglıkla alırız yavrularımızı🤲🏻