mryyanna 1 sene once 30 gune.35 güne bir oluyordu arada ama hep.28 le.30 güne.bir oluyordu.8 ay kadar önce kanama geçirdim erken kayıp.olabilir demişti doktorum daha sonra ilaçlar ile sabitlendi sonrasında 2q güne 25 guen bir adet görmeye başladım korunduk bi süre sonra doktora göründüm.tahliller falan derken sonunda oldu 3 senelik evliyim bu arada .yeni oldu bebegimiz.saglukla alırız inşallah. Darısı size.
Pes etmeyin cevizli bal erkek icin.kendiniz ve eşiniz için bal tarçın propolis tüketim.erkek icin multivitamin kullanım dindiniz icin de hem folik asit.hem multivitamin olarak Elenatal i kullanabilirsiniz.biz çabaladık vazgcemeidk sebepsiz olmuyordu. Ilk 8 ay falan korunduk tabi.
Son 3 ay korumadık rahim toparlaninca başladık denemeye. Inanın erkek icin multivitamin ve bal tarçın folik asit bunu da birlikte kulllanın o ay hamile kaldım.sukurler olsun her iş kadında bitmiyor. Ayrıca sizin givi rahatsizligi olup arkafas im bana da önerdi bi sıkıntı olmamasına rağmen bal tarcin çörek otu karışımı yaptım adet li iken icmeye baslaidm inanciniz olsun ve diretin bu önerdiklerimi vana da önerdiler ve şükürler olsun.