Ferideserdar Arkadaşlar aranızda oruç tutan varmı ben tuttum bebeğim çok hareketli bugün 🙈 33 haftalık hamileyim
Krizantem_ Ferideserdar Allah kabul etsin. 🤲😊Bende 26+5 deyim , hamileliğimin ilk haftalarında olsam tutardım,bulantilarim yoktu , ramazan da geliyor çok isterdim tutmak ama korkuyorum😊.
058elf Ferideserdar Allah kabul etsin inşallah💜 benim şekerim düşüyo maalesef uzun süre aç kalamadığım için niyetlenemedm 32. haftamızdayız bizde dualarında unutma canım🌸
cemre- Seda-1 bebek annenin besin depolarından alıyor besinini acıkmaz yani 😊sadece anne acıkır Dr. Banu çiftçi nin oruç tutma ile ilgili makalesinde detaylıca bilgi veriliyor .
Cevirmenannee 058elf Kandil Recep ayının 26. gecesini 27. geceye bağlayan gece yani bu gece oruçta yarın tutulacak o yüzden :) ama ameller niyetlere göredir rabbim kabul etsin 😍
betusumm Bende bu gün oruçluyum Allah kabul etsin. 18+2 yim bende. Ramazanda tutabilir miyim diye ön deneme yaptım :) Gayet güzel geçiyor çok şükür.
arisin_annesiii Ferideserdar canım tabikide tutan var. Hiç korkma Allah kabul etsin ama benim her an doğum olablir tutmadım sabah açlıktan zor gözümü açıyorum çok acıkıyorum tutamadım ben
Durunbigeldim Ya ben korkuyorum oruç tutmaktan. Tansiyonum düşük benimde bulantımda var bakalım napıcaz ramazanda
058elf Cevirmenannee bu gecenin gündüzünü oruçlu olarak geçirmek gerekir diye biliyorum bende hatta bi gün öncesi ve sonrası da, tutman gereken gün yarındı diyince sormak istedim 😌 Rabbim kabul etsin herkesinkini 🤗
Cevirmenannee 058elf tamam işte bu gecenin gündüzü yarın sabah olucak :)) bi gün öncesi ve sonrası pazartesi perşembeye denk gelmeyen günlerde oluyo amaaaan neysee ne güzel etmişsin oruca niyetlenmişsin rabbim kabul etsin kuzum😇❤️
058elf Cevirmenannee ay yok canısım ben niyetlenmedm Rabbim niyetlenenlerinkini kabul etsin 💜 şekerim düştüğü için gün içinde aç kalamıyorm🤦🏻♀️