Merhaba kızlarr buraya yazmayı hep hayal ettim bana çok uzak geliyordu gerçekten ama sonunda o gün geldi çok şükür 🤲 Benim daha öncesinde boş gebelikten 2 kürtajım vardı psikolojik olarak çökmüştüm genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı ve serüvenim başladı ovulasyon testiyle gebe kaldım gebelik başından beri kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandım çok stresli bi hamilelik dönemi geçirdim onu kayıp edicem bi zarar gelecek diye beklenen gün geldi 8 Mart saat 7.30 da hastanedeydim Nst bağladılar damar yolu açıldı 8.50 de ameliyathaneye indim açıkçası burada okuduklarım için çok basit birsey diye düşündüm iğneyi 3-4 kere denediler düzgün durmadığımı söylediler halbuki onların dediğini yapıyordum o canımı çok yaktı daha sonra sonda takıldı uzandım ayaklarımda bi sıcaklık oldu hissetme olarak kestiğini acı olarak değilde açılma olarak hissettim anladım yani bebek çıkması için üst karnıma bastılar o çok acıdı sonrasında oğlumun sesini duydum😍çok güzeldi sonra hep onu izledim zaten daha sonra servise çıkardılar 3-4 kere karnıma bastırdılar kan çıkması için oda canımı yaktı malesef 6 saat sonra yürüme için geldiler hiç zorlanmadım bas dönmesi vs olmadı ilk gün ağrılıydı ağrı kesici hafifletti dayanılmayacak gibi değildi bugün 3.gün taburcu olucam birazdan
ÖNERİ OLARAK ; fotoğraf çekilirim diye gecelik takımı falan aldım özendim ama hiç mümkün olmadı zaten pijamalarda battı sonda çıktıktan sonra tuvalete gitmek zor oluyo ister istemez lekeleniyor çocuğa aldığım 10 lu hastane çıkışını verdim ilk giymesi için fotoğraf çekilirken onu kullanırım diye düşündüm ama pis bi şekilde geldi bence verirken en beğenmediğinizi verin giydirmeleri için 😂dependten çok memnun kaldım aşırı rahat oldu benim için 1 paket yeterli oluyo 77 kiloyla doğum yaptım L beden iyi oldu ama az daha kilom olsa sıkacakmış bebeğe kıyafet olarak 4 takım bırakmıştım kızlar inanın hiç yetmedi kustu çişi geçti vs fazla fazla alın bence doğumum böyle oldu zor bi süreç tabi ama fazlasıyla değiyor evladınıza kavuşunca rabbim hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş ❤️❤️❤️