Ebruyulalii27 1 haftadır korunmasız ilişkimiz var kızlar sol tarafta kasık ağrım oluyor arada acaba döllenme sürecinde böyle şeyler olur mu yada yuumurtlamada ?
EsrSvm Ebruyulalii27 Bilgim yok açıkcası canım bende merak ediyorum.Benimde sol tarafta ağrı var ama daha çok yumurtalıklarda var gibi.Adete 8-9 gün var benimde
elisa123 Ebruyulalii27 Cnm yumurtama günlerini değerlendirğin için o agrı oluyor normal yani istigramda birgebeningünlüğu diye bir sayfa var orda okumuştum .
nuzunismail Ebruyulalii27 yumurtlama 2. Gundeyim biz de cocuk dusunuyoruz ve ayni belirtileri yaşıyorum, sebebi yumurtlama muhtemel
Ebruyulalii27 elisa123 inşallah öyledir daha önce 1 dış gebelik geçirdim çok korkuyorum tekrarlanır diye bi sağ oluyor bir sol oluyor ağrım adetime 1 hafta var
Eylul1987 Ebruyulalii27 yumurtlama zamanindada olabiliyo kasik agrisi. Bence belirti aramayin rahat birakin vucudunuzu biz stres yaptigimiz icin geciktiriyoruz malesed
Ebruyulalii27 Eylul1987 evet o kadar stres oluyor ki ilişkide kuru oluyor isteksizlik bi şüphe o yüzden en son kanamam oldu biraz